O Şirket Rekor Kırdı

O Şirket Rekor Kırdı

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı 2017 senesindeki kazançlarını ölçüt alıp, en fazla gelir ve kurumlar vergisi ödeyecek olan kişileri ve firmaları ilan etti.

A+A-

Başkanlıktan alınan verilere göre en fazla gelir vergisi ödeyecekler listesinin en başında iş insanı Fettah Erdoğan yer almakta. Erdoğan gelir vergisi olarak 1 milyon 876 bin 478 TL ödeyecek. En fazla gelir vergisi ödeyecek 2. iş insanı 1 milyon 716 bin 759 lira ile Habip Kızıltaş olurken 3. sıradaki kişi adının açıklanmasını istedi. Listenin 4. sırasında Muammer Akçay, 5. sırasında ise Muammer Özdemir var.

 

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre Gelir vergisinde ilk 100’e giren kişileri görmek için tıklayınız

Rekor Abalıoğlu’nda

Kurumlar vergisinde ise Abalıoğlu Yem Soya ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi 48 milyon 806 bin 37 liralık tahakkuk ile rekortmen oldu. Özçınar Elektrik Malzemeleri ve Madencilik 26 milyon 74 bin 546 lira ile listenin ikinci sırasında yer alırken, Denizli Çimento 12 milyon 863 bin 321 lira ile listenin 3. sırasında bulunmakta.  4. sırada Erbakır yer alırken, beşinci sıradaki firma isminin açıklanmasını istemedi.

 

Denizli Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından açıklanan verilere göre Kurumlar vergisinde ilk 100’e giren kişileri görmek için tıklayınız

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.