Off-Road Araçları Denizli Halkını Selamladı

Off-Road Araçları Denizli Halkını Selamladı

Denizli'de hafta sonu düzenlenecek 2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak Yarışları için kente gelen off-road araçları, şehir turu atarak vatandaşları şampiyonaya davet etti.

A+A-

Merkezefendi Belediyesinin ev sahipliğinde hafta sonu Denizli'de gerçekleştirilecek 2019 Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarına katılacak off-road araçlarıyla kortej geçişi düzenlendi.

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan'ın startı ile Bayramyeri'nden kalkan off-road araçları, siren ve korna çalarak şehrin caddelerinde tur attı.

Yarışlara katılmak üzere off-road araçları ile kente gelen pilotlar, vatandaşları 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirilecek Türkiye Offroad Şampiyonası 2. Ayak Yarışlarına davet etti.

Tük bayraklarıyla donatılan araçların şehir turu renkli görüntülere sahne olurken, düzenlenen kortej geçişi Göveçlik'teki off-road pistinde son buldu.

Belediye Başkanı Doğan, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyenin ev sahipliğinde Türkiye Off-Road Şampiyonası 2. Ayak Yarışması'nda mukavemet etabının 27 Nisan Cumartesi günü,  seyirci etabının ise 28 Nisan Pazar günü gerçekleştirileceğini belirtti.

70'e Yakın Sporcu Katılıyor

Türkiye Otomobil Sporları Federasyonunun en gözde kulüplerinden olan Denizli Doğa Sporları ve 4×4 Offroad Spor Kulübü'nün organizatörlüğündeki bu yarışa 30'u aşkın aracın ve 70'e yakın sporcunun katılacağını dile getiren Doğan, "Hatta bu sene bir de İtalyan yarışmacımız var. Bizler de çok heyecanlıyız. Yarışlarımız, Türkiye'nin en güvenilir ve en uzun pisti olan Göveçlik pistimizde gerçekleşecek. Seyir keyfi yüksek, heyecan dolu, adrenalin dolu bir yarış olacak. Ben buradan bütün hemşehrilerimi, off-road ve adrenalin tutkunlarını yarışa bekliyorum." dedi.

DENİZLİ (AA) 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.