Öfkesine Yenik Düşmüştü

Öfkesine Yenik Düşmüştü

Denizli ilinin Çivril ilçesinde evinde tartışma yaşadığı torununun arkadaşını tüfek ile öldürdüğü öne sürülen şüpheli tutuklanarak cezaevine sevk edildi.

A+A-

Çıtak Mahallesi'nde dün torununun erkek arkadaşı 20 yaşındaki İsmet K.'yı meydana gelen tartışma sonrasında av tüfeği ile öldürdüğü dile getirilen  ve ardından gözaltına alınmış olan 62 yaşındaki M.A.Y'nin jandarmadaki işlemleri sona erdi.

 

Çivril Şehit Hilmi Öz Devlet Hastanesinde sağlık kontrollerinden geçirilmiş olan şüpheli, daha sonra adliyeye gönderildi. M.A.Y, çıkarılmış olduğu nöbetçi mahkeme tarafından tutuklandı. Ayrıca İsmet K.'nin cenazesinin, Öğle vakti kılınmış olan namazdan sonra defnedildiği öğrenildi.

Ne Olmuştu?

Cinayet, dün gece saat 02.00 civarlarında, Çivril ilçesinin Çıtak Mahallesi'nde meydana geldi. Fransa'da yaşayan Mehmet Ali Y., yaz tatilini geçirmek için kız torunu D.T. ile memleketi Çivril ilçesine geldi. Alınan bilgilere göre, Mehmet Ali Y., gece evde, torunu D.T.'nin kaldığı odadan sesler geldiğini duyunca kontrol amacı ile oraya yöneldi ve odada, iddialara göre, torununu, erkek arkadaşı olduğu öne sürülen 20 yaşındaki İsmet K. ile yakaladı ve o an öfkelendi. Mehmet Ali Y., Kızıl'ı göğsünden av tüfeğiyle vurup yaraladı. Silah sesini duymuş olan komşular, jandarmaya ve sağlık ekiplerine ihbarda bulundular.

 

Jandarma birimleri eve gelirken, ağır yaralanan İsmet K.’yi, ambulansla Çivril Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı ama burada yapılmış olan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.