Öğrenci Kavgası Kanlı Bitti

Öğrenci Kavgası Kanlı Bitti

Denizli Valiliği karşısında henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı kavga çıktığı ve çıkan kavga da 1 kişinin bıçaklandığı bildirildi. 16 yaşında olduğu öğrenilen Okan Mican adlı gencin bıçaklandığı ve kaldırıldığı hastane de hayatını kaybettiği öğrenildi.

A+A-

Denizli'de iki grup arasında çıkan kavgada, lise öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican, boynundan bıçaklanarak öldürüldü. Yaşı küçük 8 kişi gözaltına alındı. İki grubun bir gün önce de kavga ettiği öğrenildi.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında, Valilik karşısında meydana geldi. İki grup arasında belirlenemeyen bir nedenle çıkan bıçaklı kavgada, Denizli Ticaret Meslek Lisesi 2'nci Sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican, boynundan bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri Mican'ı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mican, kurtarılamadı. 

Olay sonrası isimleri açıklanmayan ve yaşının küçük olduğu belirtilen 8 kişinin gözaltına alındığı belirtildi. Bir gün önce de kavga ettiği öğrenilen iki grubun tekrar karşılaşması üzerine kavganın çıktığı öğrenildi. Polis olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.