Öğrenciler Bisikletlerine Kavuştu

Öğrenciler Bisikletlerine Kavuştu

DENİZLİ Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin birlikte hazırladığı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı programı kapsamında düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere b

A+A-

Kent Konseyi Çocuk Meclisi ve Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri tarafından düzenlenen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında gerçekleştirilen resim yarışmasının ödül töreni yapıldı. Yarışmaya katılan eserlerin tamamının yer aldığı sergi açılışının da gerçekleştirildiği program Forum Çamlık Alışveriş Merkezi'nde yapıldı.

Sergiye, Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Konseyi Genel Sekreteri Baran Akın, Kent Konseyi Çocuk Meclisi Başkanı Enes Can Yücel, öğrenci ve öğretmenler katıldı. Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, yarışmaya Denizli merkez ve ilçelerdeki okullardan 102 eserin sergi ve yarışmaya katıldığını belirterek, "Aslında burada birinci olmak önemli değil. Bizim için önemli olan çocuklarımızın kendi el becerilerini geliştirmeleridir" dedi.

 

 

Daha sonra resim yarışmasında dereceye giren öğrenciler, Hacer Oruç, Coşkun Pekşenel, Ayşe Burçe Büber, Ayşegül Yıldız, Dilay Öğren ve Müşerref Gök'e bisiklet hediye edildi. Ödül töreninden sonra 102 eserden oluşan ve 3 gün açık kalacak serginin açılışı gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.