Öğrenciler İçin Muazzam Bir Etkinlik

Öğrenciler İçin Muazzam Bir Etkinlik

Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı Etkinliği Pamukkale Teknokent’te yapıldı.

A+A-

TÜBİTAK 1601 Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı meydana getirilmesi ve sürdürülmesi projesi çerçevesinde  devam ettirilen Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği Pamukkale Teknokent’te yapıldı.

Pamukkale Teknokent Konferans Salonu’nda organize edilen etkinliğin açılış konuşmasını Teknokent Genel Müdür Yardımcısı ve Proje Yürütücüsü Doç. Dr. İlhan Küçükkaplan yaptı. Açılış konuşmasından sonra Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Tecrübe Paylaşımı etkinliği öğrencilere konuk katılımcıların girişimcilik ve iş dünyası ile alakalı tecrübelerinin paylaşımlarıyla sürdü.

Pamukkale Üniversitesi Girişimcilik Akademisi Projesi 1601 TÜBİTAK Yenilik ve Girişimcilik Akademisi Artırılmasına Yönelik Destek Programı ismi altında Üniversitelerde Girişimcilik Sertifika Programı meydana getirilmesi ve sürdürülmesi çerçevesinde destekleniyor. 2018 yaz döneminde de Pamukkale Üniversitesi öğrencilerine yönelik girişimciliğin temelleri, iş modellemesi, tecrübe paylaşımı, etkili sunum vb. eğitimlerden oluşan modül programları uygulanıyor.

Eğitimler, Akademisyen ve Lisansüstü öğrencileri, Mühendislik ve Teknoloji Fakültesi öğrencileri, Fen Edebiyat ve Eğitim Fakültesi öğrencileriyle, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi lisans öğrencileri, Sağlık alanında eğitim gören lisans ve ön lisans öğrencileri, Mesleki Teknik Bilimler ile Sosyal Bilimler için her dönem ayrı gruplar açılıp yapılıyor.

Öğrencileri Bilgilendirdiler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.