Öğrenciler Moral Depoluyor

Öğrenciler Moral Depoluyor

Pamukkale Belediyesince yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği bu hafta Gözler ve Zeytinköy mahallelerinde gerçekleştirilecek.

A+A-

Eğlence ve Sohbet

Pamukkale Belediyesince yapılan “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinliği, yaz aylarından beri her hafta 2 farklı mahallede olmak üzere yapılmaya devam ediyor. Havaların soğumasıyla beraber çocuk şenliklerinin başlama saatinin daha erken saatlere aldıklarını ifade eden Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, yaz aylarından beri devam eden çocuk şenliklerini gerçekleştirip, çocukların arkadaşları ile paylaşım içinde güle oynaya vakit geçirmelerine olanak sağladıklarını, kendilerinin de mahalle sakinleri ile bir araya gelip hoş sohbet etmelerine vesile olan çocuk şenliklerinin her hafta sonu farklı 2 mahallede düzenlemeye devam ettiklerini belirtti ve sözlerini şöyle sürdürdü:

“Havaların soğuması nedeniyle çocuk şenliklerimizin başlama saatlerini saat 14.00’e aldık. Her hafta iki farklı mahallemizde kurulan şenlik alanlarında çocuklarımız gönüllerinde eğlenerek, güzel bir gün geçiriyor. Çocuklarımız için özel hazırlanan çocuk oyun gruplarının yanı sıra, yüz boyama, halat çekme, çuval yarışı gibi oyunların oynandığı çocuk şenliklerimize tüm halkımızı bekliyoruz” dedi. “Haydi Çocuklar Mahallemizde Şenlik Var” etkinlikleri 23 Kasım Cuma günü saat 14.00’te Gözler Mahallesi Gözler İlkokulu bahçesinde; 24 Kasım Cumartesi günü saat 14.00’te Zeytinköy Mahallesi Ticaret Borsası İlkokulu bahçesinde gerçekleşecek.”

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.