Öğrencilere Başarılar Diledi

Öğrencilere Başarılar Diledi

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının yeni kayıt haftasının ilk gününde Rektörlükte meydana getirilen kayıt masalarını ziyaret edip PAÜ ailesinin yeni öğrencileriyle tanıştı.

A+A-

Ziyarette bu sene ilk defa öğrenci kabul eden Pamukkale Üniversitesi Hukuk Fakültesi, Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve bazı öğretim üyeleri bir araya geldi. Beraber Rektörlükte oluşturulmuş olan yeni kayıt masalarını ziyaret edip hukuk öğrencileriyle tanışıp bir araya geldiler.

PAÜ Yeni Öğrencilerini Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde Karşılıyor

PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ ve beraberindekiler Rektörlükte oluşturulmuş olan kayıt masalarına yapmış oldukları ziyaretten sonra Denizli Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne gidip, PDREM görevlilerince oluşturulan bilgi edinme masasını ziyaret ettiler

Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Pamukkale Üniversitesi ailesine katılmış olan yeni öğrencileri tebrik edip, üniversite hayatlarında başarılı olmalarını diledi. PAÜ’lü yeni öğrencilere tavsiyelerde de bulunmuş olan Rektör Prof. Dr. Bağ, Pamukkale Üniversitesi’nin güçlü bir eğitim-öğretim altyapısının ve kadrosunun olduğunu belirterek üniversite yönetiminin tüm bakımlardan öğrenci odaklı çalışmalarda olduğunu ve bu şekilde çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Öğrencilere, Pamukkale Üniversitesi’nin sunmuş olduğu eğitim-öğretim olanaklarını iyi bir şekilde değerlendirmeleri tavsiyesinde bulunan Rektör Prof. Dr. Hüseyin Bağ, PAÜ’yü kazanan tüm öğrencileri kutladı ve tüm öğrencilere başarılarının devamını dileyerek sözlerini bitirdi.

Pamukkale Üniversitesi Yönetimi ve Pamukkale Üniversitesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezince (PDREM) hazırlanmış olan program çerçevesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi Otobüs Terminali’nde meydana getirilen bilgi edinme masasıyla yeni öğrenciler 3-7 Eylül tarihleri arasında karşılanarak, bilgi edinmeleri sağlanacak.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.