Öğrencileri Geliştirecek Projeye Denizli'den de Destek

Öğrencileri Geliştirecek Projeye Denizli'den de Destek

Son zamanlarda öğretmenlerin rağbet gösterdiği e-Twinning projeleri Denizli‘deki öğretmenler tarafından da geliştirilip uygulanmaya devam ediyor.

A+A-

Covid – 19 salgını birçok alanda olduğu gibi eğitim alanında da birçok olumsuzluklara neden olmuş durumda. Online olarak eğitime devam eden öğretmenler bu durumu avantaja dönüştürüp kendilerini ve öğrencilerini geliştirmek için alan açıyorlar.

Kuruculuğunu Azerbaycan‘dan Leyla BABAYEVA VE Yozgat  Sorgun Mehmet Akif ERSOY Ortaokulundan Fatma BAYKAL’ın yaptığı,  yine ortakları arasında DENİZLİ’nin  Çal ilçesinden Süller Ortaokulu Din Kült. Öğrt. Şükran DEDE'nin de yer aldığı  ‘’ ATIKLARA İKİNCİ HAYAT’’ eTwinning projesi farklı illerden  7 ve kardeş ülke Azerbaycan'dan 1 olmak üzere  8 ortak okul ile birlikte  MART ayında başlamıştır. Mayıs 2021'de tamamlanması planlanan projenin amacı öğrencilerimizde temiz bir çevre bilinci geliştirilerek geleceklerini yaşanabilir, güzel, temiz bir Dünya da devam ettirebilmeleridir.

Aynı zamanda küresel ısınma, iklim değişikliği hakkında farkındalık yaratarak  öğrencilerin çevre sorunları hakkında bilgi sahibi olmaları hedeflenmiştir.

Geleceğimizin emanet olduğu çocuklarımız geç kalmadan biran önce Dünyamızı kurtarmak için zararlı atıklarla savaşmanın üzerimize bir vazife olduğunu kavrayıp, mücadeleye derhal başlamaya istekli hale getirilmelidir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.