Öğrencisi İle İlişkisi Çıkmıştı

Öğrencisi İle İlişkisi Çıkmıştı

Denizli’de  bir İmam Hatip lisesinde eğitim veren kadın öğretmen ile erkek öğrencisi arasındaki duygusal ilişki, eşinin açtığı boşanma davası ile ortaya çıkmıştı.

A+A-

Denizli İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan soruşturmada öğrenci ilişkiyi kabul etmiş, kadın öğretmen ise iddiaları reddetmişti. Mahkeme, öğretmenin eşinin mahkemeye delil olarak sunduğu yazışma ve fotoğrafları, yasal yollardan elde etmediğini gerekçe göstererek kabul etmezken, İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün soruşturmasına dayayıp çifti boşamıştı.

Denizli ve Ülke gündemine düşerek bir anda dikkatleri çeken olayda Merkezefendi ilçesinde bir İmam lisesindeki kadın tarih öğretmeni ile 17 yaşındaki öğrencisi arasındaki ilişki, kadının eşinin açtığı boşanma davası ile ortaya çıkmıştı.

Konu gündeme gelince valilikten de açıklama yapılmış ve tüm incelemelerin yapıldığı vurgulanmıştı.

İşte Ödeyeceği Tazminat

Denizli ilinde, B.P., erkek öğrencisi ile ilişkisi olduğunu öğrendiği eşi E.P.'den Denizli 2. Aile Mahkemesi'nde geçen 6 Mart tarihinde boşandı. Mahkeme, E.P.'yi eşine 15 bin TL  maddi, 20 bin lirası manevi olmak üzere toplamda 35 bin lira tazminat ödemesi kararını verdi.


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.