Öğretmenler Hem Çaldı Hem Söyledi

Öğretmenler Hem Çaldı Hem Söyledi

Denizli'de Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinlikte, öğretmenlerden oluşan koro ve saz ekibi konser verdi, halk oyunları gösterisi sundu.

A+A-

Denizli Halk Eğitim Merkezi'nde Öğretmenler Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe, Denizli Valisi Şükrü Kocatepe, 11. Motorlu Piyade Tugayı Komutanı Tuğgeneral Erhan Uzun, AK Partili Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende konuşan Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, "24 Kasım, Türk öğretmeninin şeref günüdür. Büyük önder, başöğretmen Atatürk de, 'Önce eğitim' demiştir. Atatürk, her zaman kurtuluşu öğretmenlerde görmüştür. Elbette öğretmenlerimizin sıkıntıları var. Hükümet ile devlet sıkıntıları gidermek için büyük çaba sarfediyor" dedi.

Konuşmaların ardından müzik öğretmenlerinden oluşan koro ve saz ekibi konser verdi. Yine öğretmenlerin oluşturduğu halk oyunları ekibi ise gösteri sundu. Öğretmen konser ve gösterinin sonunda ayakta alkışlandı. Etkinliğin sonunda emekli 7 öğretmene plaket ve teşekkür belgelerini Vali Şükrü Kocatepe verdi. Mesleğe yeni başlayan 40 aday öğretmen de ellerini Türk bayrağının üstüne koyarak yemin etti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.