Öğretmenlere Hizmet İçi Eğitim

Öğretmenlere Hizmet İçi Eğitim

DenizliMilli Eğitim Müdürlüğü okul müdürleri ve öğretmenlere hizmet içi eğitim vermek amacıyla Öğretmen Akademisi Vakfı (ÖRAV) ile protokol imzaladı.

A+A-

İmzalanan protokolle vakıf, Denizli'deki okul müdürleri ve öğretmenlere, "Öğrenen Lider Öğretmen", "Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı" ile "Çözüm Odaklı İletişim ve Öğretmenin Kimyası" konularında eğitimlerin vereceği bildirildi.

 

Denizli Milli Eğitim Müdürlüğü'nde düzenlenen törenle hizmet içi eğitim programı protokolü imzalandı. Protokole imzayı Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ve ÖRAV Yönetim Kurulu Üyesi Volkan Bal attı. Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, kentte eğitimde belirlenen 2023 hedeflerine ulaşmak için en önemli halkalardan biri olan öğretmen ve okul yöneticilerinin gelişimine büyük önem verdiklerini söyledi. Oğuz, "Öğretmenlerimizin mesleki anlamda bilgi, deneyim, beceri ve kişisel olarak kendilerini geliştirmeleri için hizmet içi eğitimler düzenleyeceğiz. Denizli'deki tüm öğretmenler alanlarında uzman ve yeterli düzeydeler. Çağımızda her geçen gün yeni öğretme metotları ve teknikleri geliştirilmekte. Biz de bunları hızlı bir şekilde arkadaşlarımıza iletmek zorundayız. Bireysel olarak düşünecek olursak bazı konularda mutlaka kendimizi geliştirmeye ihtiyacımız vardır. Bu tür çalışmalarla Denizli'deki eğitimin kalitesinin ve niteliğin artırılmasını hedefliyoruz" dedi.

 

İmzalanan rotokol kapsamında okul yöneticileri ve öğretmenlere, "Öğrenen Lider Öğretmen", "Eğitim Yöneticisi Geliştirme Programı (EYGEP)", "Çözüm Odaklı İletişim ve Öğretmenin Kimyası" konulu eğitimler verilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.