Okan'ın Cinayetine 3 Tutuklama!

Okan'ın Cinayetine 3 Tutuklama!

Denizli'de lise öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican'ın boynundan ve bacağından bıçaklanarak öldürülmesi sonrası gözaltına alınan 7 şüpheliden 3'ü, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

A+A-

Olay, geçen salı günü saat 22.00 sıralarında, Valilik karşısında meydana geldi. İki grup arasında çıkan bıçaklı kavgada, Denizli Ticaret Meslek Lisesi 2. sınıf öğrencisi 16 yaşındaki Okan Mican, sağ bacağından ve boynundan bıçaklanarak yaralandı. İhbar üzerine gelen sağlık ekipleri, Mican'ı ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Mican kurtarılamadı. Olay sonrası 10 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden üçü ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Zanlılardan D.T.'nin ifadesinde, geçen pazartesi günü Mican'ın, kardeşi V.T.'yi dövdüğünü, konuşmak için telefonla randevulaştıklarını, olay anında kavganın çıktığını ve bacağından yaraladığını söylediği öğrenildi. Mican'ı boğazından yaraladığı belirlenen F.K.'nin ise "Kavga ederken kendimi kaybettim. Çok pişmanım. Nasıl bıçakladığımı hatırlamıyorum bile" dediği kaydedildi.

Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüphelilerden F.K. (16) ve V.T. (16) Çocuk Büro Amirliği'nce; D.T. (19), V.O. (19), O.T. (18), H.Ç. (18) ve S.Ç.'yi (19) ise Cinayet Büro Amirliği'nce dün adliyeye sevk edildi. 

Şüphelilerden D.T., F.K. ve V.T. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, diğer şüpheliler tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.