Okul Bahçesinde Olanlar Şoke Etti

Okul Bahçesinde Olanlar Şoke Etti

Çivril’de bir okulun bahçesine yaşananlar mahalle sakinlerini sinirlendirdi ve tepkilerini çekti.

A+A-

Denizli ilinin Çivril ilçesindeki Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde pitbull cinsi köpekleri dövüştürenler ve bir yandan da cep telefonu ile görüntüleyen 3 gence çevre sakinleri tepki gösterdi. Vatandaşlar, köpeklerin dövüştürüldüğü anın fotoğrafını çekerek, polise verdiler.

POLİSİ ARADILAR

Olay, Çivril ilçesi Yukarı Mahalle'deki Kameroğlu Kardeşler Cumhuriyet İlkokulu bahçesinde dün saat 19.00 sularında gerçekleşti.  Okulun kapalı olduğu anlarda okul bahçesine tasmalarından tuttukları pitbull cinsi köpekleri ile gelen 3 genç, iki köpeği dövüştürmeye başladılar. Köpekleri dövüştürenler bir yandan da cep telefonu ile bu vahşeti kaydediyorlardı. O dakikalar da mahalledeki  vatandaşlar tarafından görüntülendi.

Duruma tepkisini koyan mahalle sakinleri, polise ihbarda bulundular. Vatandaşların tepkisini alan köpek dövüştüren gençler, okul bahçesinden ayrıldılar.

Olay yerine gelen polisler vatandaşların çekmiş oldukları görüntüleri alarak, inceleme başlattılar. Polis ekiplerinin köpek dövüştüren gençleri yakalamak için çalışma başlattığı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.