Ölen Çoban Hakkında Yeni Bilgiler

Ölen Çoban Hakkında Yeni Bilgiler

Denizli'nin Çameli ilçesinde ölü olarak bulunan çoban olayında 5 kişi tutuklandı.

A+A-

DENİZLİ (AA) - 

Denizli'nin Çameli ilçesinde, dün dağlık bir alanda ölü olarak bulunan çobanın 6 küçükbaş hayvanının daha evvel silah zoru ile gasp edildiği ve konu ile alakalı 5 zanlının tutuklandığı öğrenildi.

İlçeye bağlı Kalınkoz Mahallesi'nde dağda ölü olarak bulunmuş olan 47 yaşındaki Sabri Duru'ya ait olan 6 küçükbaş hayvanın, bir hafta evvel evine gelen silahlı şüphelilerce gasp edildiği meydana çıktı. 

İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine yapılan, şikayetin ardından başlatılan çalışma çerçevesinde gasp iddiası ile  5 şüpheli yakalandı. 

Tutuklandılar

İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılar tutuklandı. 

Kalınkoz Mahalle Muhtarı Aytekin Eren, gazetecilere yaptığı açıklamada, çobanlık yapan Sabri Dursun'un ölümüne üzüldüklerini belirterek, "Kendisi dağda çobanlık yapıyordu. Dün eve gelmeyince yakınları jandarmaya haber vermiş. Dağda ölüsü bulundu. Geçen hafta koyunlarını silah zoruyla çalmışlar." diye konuştu. 

Öte yandan, hayatını kaybeden Duru'nun ölmeden önce koyunlarıyla birlikte yürümesi çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Dün toprağa verilen Duru'nun vücudundan herhangi bir darp izine rastlanmadığı, ön otopsiye göre kalp krizi sonucu yaşamını yitirmiş olabileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.