Ölen Öğrencilerine Ağıt Yaktı

Ölen Öğrencilerine Ağıt Yaktı

Pamukkale Üniversitesi öğretim üyelerinden Şerif Kutludağ, son bir haftada yaşamlarını yitiren iki öğrencisi için ağıt yaktı…

A+A-

Pamukkale Üniversitesi yasta. Son Bir haftadır vefat eden iki öğrenci herkesi yasa boğdu. Okulda matem havası estirdi. Arka arkaya gelen haber ile okul sarsıldı. Hem vefat eden öğrencilerin arkadaşları hem de hocaları tarifsiz acılar içinde kaldı.

İlk ölüm haber Emel Tülüce’den gelmişti. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, İngilizce Eğitimi ABD 4. Sınıf öğrencisi olan Tülüce; kurban bayramı tatilinde gittiği Antalya ilinde serinlemek için girdiği denizde boğuldu. 2 gün yoğun bakımda kalan Tülüce, daha sonra 26 Ağustos 20182de hayata gözlerini yumdu. Tülüce’nin vefatı ailesini ve yakınlarını yasa boğdu.

2. acı haber ise İnci Dumrul’dan geldi. Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Matematik Eğitimi 4. Sınıf öğrencisi olan Dumrul, kanser ile mücadele ediyordu. Bir yandan da düğün hazırlıkları yapan Dumrul’un eylül ayında olması planlanan düğünü rahatsızlığının artmasından ötürü erkene çekilmişti. İnci Dumrul gelin olacağı gün 27 Ağustos 2018 tarihinde yaşamını yitirdi. Bu ölümde herkesi yasa boğdu. Dumrul’un gelinliği kefeni olmuştu. Cenaze töreninde gelinliğin tabuta; mezarda ise toprağa örtülmesi ise yürekleri parçalayan bir görüntü oluşturmuştu.

Pamukkale Üniversitesi öğretim üyelerinden Şerif Kutludağ, arka arkaya gelen ölümlerin ardından her iki güzele de Âlemlerin Sahibi olan Allah’tan rahmetler dilediğini, mekanlarının Cennet olmasını dileyerek onlara yazdığı “İki Güzel Ağıtı” isimli ağıtı paylaştı.

İşte hocalarının iki öğrencisi için yazdığı o ağıt:


 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.