Ölüm Onları Barıştıkları Gün Ayırdı!

Ölüm Onları Barıştıkları Gün Ayırdı!

Marmaris'te meydana gelen kazada üniversite öğrencisi genç kız hayatını kaybederken, sevgilisi ağır yaralandı. Bir süre önce ayrılan çift, yeni barışmış.

A+A-

Kaza, dün gece Marmaris-Datça karayolunda meydana geldi. Datça'da elektronik eşya bayiliği ve bateristlik yapan Çağdaş İçten (22), Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde antrenörlük okuyan kız arkadaşı Gamze Gül (23) ile Marmaris'te akşam yemeği yedi. İkili, geç saatlerde Gamze Gül'ün babasına ait 48 R 6366 plakalı otomobille Datça'ya dönmek için yola çıktı. İçten'ın kullandığı araç, Yeşildeniz mevkiinde kontrolden çıkarak takla atıp 50 metre sürüklendi.

 

ARAÇTAN FIRLADI

 

Çevredeki vatandaşların haber vermesi üzerine olay yerine gelen jandarma ve sağlık ekipleri, kazada araçtan fırlayan Gül'ün hayatını kaybettiğini tespit etti. Ağır yaralanan Çağdaş İçten ise, önce Marmaris'te özel bir hastaneye, ardından da Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. İçten'in hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenilirken, Gamze Gül'ün cesedi Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Aracı kullanan İçten'in 170 promil alkollü olduğu öğrenildi.

 

 

 

BARIŞTIKLARI GÜN KAZA GEÇİRDİLER

 

İddialara göre, sevgili olan ikili geçtiğimiz yıl ayrıldı. İçten, haziran ayında başka bir kızla nişanlandı ve geçtiğimiz ay nişanlısından ayrıldı. Denizli Pamukkale Üniversitesi'nde okuyan Gül, Yılbaşı tatili için Datça'ya geldi. Yılbaşı gecesi buluşan Gül ile İçten tekrar barıştı. Akşam saatlerinde Marmaris'te baş başa yemek yiyen gençler, evlerine dönerken kaza yaptı.

 

Gamze Gül'ün ölmeden birkaç saat önce Instgram hesabından kız arkadaşı ile Marmaris'te bir kafede çekindiği fotoğrafı paylaştığı da belirtildi. Genç kızın cenazesinin Datça'da toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.