O'na Vurmayın, O Beyin Özürlü...

O'na Vurmayın, O Beyin Özürlü...

"Gelenlerin hepsi hapçı, kulüpçü... İçlerinde beyin özürlü olmayan mı var?.."

A+A-

Meral Akşener'in bayramlaşmak için düzenlediği toplantıya 1500 kişi katılmıştı... Ankara Ülkü Ocağı'nın düzenlediği silahlı ve satırlı baskının en dramatik sahnelerinden biri dışarıda yaşandı... Baskına gelenlerin içinde zihin özürlü, kilolu bir genç yeteri kadar hızlı koşamadığı için dışarıda çelmeyle yere düşürülmüştü. İşte o anda Ankara Eski Ocak Yönetim kurulu üyesi Selçuk üstüne kapanmış bağırıyordu:

"Bu arkadaş beyin özürlü...Vurmayın buna."

Başka biri bu ikazı dinlemeyip itiraz ediyordu:

"Gelenlerin hepsi hapçı, kulüpçü... İçlerinde beyin özürlü olmayan mı var?.."

***

Siz hiç 60 yaşında bir Tekvando Hocasını havada uçarken gördünüz mü?.. Havada uçuşunu tamamlayıp yere inerken iki ayakları ile hedefinin yüzüne, karnına sert darbeler indiriyordu... Baskıncının elindeki silahı da yere düşürdü... Baskıncı silaha doğru elini uzatırken eline basıp sanırım birkaç parmağını ezmişti. Bu Gocakurtun silaha tekme atışını görenler "Biz idam sehpalarından geliyoruz, bu mahalle bebelerine papuç mu bırakacağız?" diyorlardı.

***

Kavga deyince akla hep Üniversite öğrencileri gelir.

130 kiloluk eski bir milli boksör ve de Üniversite profesörü... O kadar sert vuruyordu ki anlatılamaz... Baskıncılar kaçtıktan sonra sağ elinin baş ve işaret parmağında şiddetli kanama başladı... Sağlık ekibinin operasyonunda iki parmağına saplanmış kırık diş parçaları çıkarıldı, eli bandaja alındı.

***

Akşamın esprisini de Hayrettin Barut patlattı:

"Ya arkadaş öyle bir rahatladım ki şimdi. 40 yıldır kavga etmeyeli baya hamlamışız..."

***

Yeni kuşaklara tavsiyemdir: Siz siz olun ak saçlı veya kel kafalı Goca kurtların mekanına baskın yapmayın.

 

KULLANILDILAR VE 3 SAAT SONRA SATILDILAR

Akşener'in bayramlaşma toplantısına baskına gönderilen Ankara Ülkü Ocağı Başkanı Ahmet Tatlı ve silahlı arkadaşlarının yedikleri dayağın acısı geçmeden Bahçeli demeç verdi:

"Biz onları zaten görevden almıştık. Baskıncılari oraya Akşener davet etti, bizimle bir ilgileri yoktur"

Şimdi bu gençler meskun mahalle silahlı baskın düzenlemek, çete kurmak suçlarından yargılanacaklar ve 5 ila 10 yıl arasında hapis cezası alacaklar.

Ve daha kötüsü Akşener'in davetine uyup provakasyon yapmak iftirasının acısı ile yaşayacaklar. Cezaevinde iken kimse ziyaretlerine gitmeyecek.

Sevgili gençler Ahmet Tatlı'nın başına gelenlerden ders alın, kendinizi enayice kullandırmayın, enayice kirli bir mendil gibi çöpe atılmayın. Okulunuzu bitirin, meslek sahibi olun.

Türkiye'de köleler için hukuk acımasızdır.

Alper Aksoy

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.