Önemli İsimler PAÜ'ye Geldi

Önemli İsimler PAÜ'ye Geldi

PAÜ’nün ev sahipliğinde bu sene 16.sı yapılan alanın önemli kongrelerinden bir tanesi olan Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi’nde akademi dünyasının ileri gelen isimlerini ağırladı.

A+A-

PAÜ 16. Uluslararası Lojistik ve Tedarik Zinciri Kongresi (LMSCM 2018) PAÜ Endüstri Mühendisliği Bölümü, Türkiye Lojistik Derneği (LODER) ve North Carolina Eyalet Üniversiteleri’nin işbirliğinde PAÜ Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı.

Kongre Başkanı ve Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Aşkıner Güngör, Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi ile alakalı son teknolojilerin ve eğilimlerin tartışıldığı kongreye Türkiye’den ve dünyadan 150’den fazla akademisyen ve endüstri temsilcileri çalışmaları ile katkı sağladı.

Destek Verdiler

2 gün boyunca devam etmiş olan kongreyle günümüz işletmelerinin lojistik ve tedarik zinciri yönetimi ile alakalı sorunlardan bahsedilirken,  birçok çalışma değişik çözüm yaklaşımları sunulup katılımcılara son teknolojik gelişmeler ile alakalı bilgi sunuldu. İşletmeler için çok mühim olan tedarik zinciri sürecinin daha etkin ve verimli bir biçimde yönetilmesine katkı sağlamayı hedefleyen kongreye Turkish Kargo, Ozanteks Tekstil ve Deneks Uluslararası Kargo firmaları hem finansal olarak hem de kongre boyunca katılımları ile destek verdiler.

Yeşil Tedarik Zinciri Endüstri 4.0 akıllı ve sürdürülebilir lojistik gibi birçok özel konu ile alakalı katılımcılara ışık tutmak, üniversite-sanayi ortaklığında katkı sağlamak için kongrede birçok değişik konuda vaka analizleri de içermekte olan çalışmalar özet ve tam metin olarak sunuldu. Kongrenin bilimsel programı Pamukkale Richmond Otel’de düzenlenen gala yemeği ile sonlandı.

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.