Onlardan da Tam Destek

Onlardan da Tam Destek

Şehit aileleri ve gazilerden ‘Barış Pınarı Harekatına’ tam destek.

A+A-

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul Ve Yetimleri Derneği Denizli Şube Başkanı Mustafa Işık, geçen hafta başlatılan ‘Barış Pınarı Harekatı’ na tam destek verdiklerini söyledi.

Şehit yakınları ve gazilerle birlikte dernek binasında basın açıklaması yapan Başkan Işık, “Türkiye Cumhuriyeti Devletinin, Sınır güvenliğini sağlamak, enerji koridoru adı altında kurulmak istenen terör koridoruna, terör devletine engel olmak, terör saldırılarını engellemek, terör örgütü PKK/YPG-PYD’nin bölgede kurmaya çalıştığı terör yapılanmasını sona erdirmek, Suriye’nin toprak bütünlüğünü korumak, terörden arınan bölgelere Suriyeli sığınmacıları yerleştirmek, bölgedeki tüm terör örgütlerinin varlığını sona erdirmek için başlattığı " Barış Pınarı Operayonu"nu sonuna kadar destekliyoruz.

Silahlı Kuvvetlerimize başarılar dilerken her zaman olduğu gibi yine üstün başarılarla döneceklerine olan inancımız tamdır. Rabbim yar ve yardımcıları olsun. Yürekten, dualarımızla her zaman yanlarındayız. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu ‘Barış Pınarı Harekâtı Pınarı’, Türk milletinin haklı, meşru ve tarihi nitelikli yüksek mücadele sürecini başlatmıştır. Sınırımız boyunca açılmak istenen terör koridorunun, kurulmak istenen terör devletinin imha edilmesi maksadıyla kararlı siyaset ve kahramanca ruh devreye girmiştir.

Bizler Vatanın bölünmez bütünlüğünü tehlikeye sokacak her durumun karşısında, devletimizin sonuna kadar yanında olan neferleriz. Vatanın bütünlüğü noktasında bizlere ders vermek Avrupa birliği ve Amerika Birleşik Devletlerinin hadleri de değildir hudutlar da değildir. Şunu açıkça ifade etmek isteriz ki, Barış Pınarı Harekatı’nda, kahraman Türk Ordumuzun yanında olduğumuz gibi istenildiği durumda, Türkiye Harp Malulü Gaziler-Şehit-Dul ve Yetimleri Derneği Denizli Şubesi olarak, seve seve göreve talip olduğumuzu da bildiriyoruz.

Bizler, bacaksız, kolsuz, gözsüz yaşayabiliriz. Ancak; Vatansız, bayraksız, ezansız yaşayamayız” dedi. Basın açıklamasın ardından Şehit Camii İmamı Mehmet Tekin Kuran-ı Kerim okudu, dua yapıldı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.