Örki, Milletvekili Aday Adaylığına Yeşil Işık Yaktı

Örki, Milletvekili Aday Adaylığına Yeşil Işık Yaktı

Denizli'de Ak Parti'nin 4 yıldır İl Başkanlığı'nı yapan Avni Örki, 1 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek olan il kongresinde aday olmayacağını açıkladı.

A+A-

Örki, "Parti büyüklerimle istişare yaptıktan sonra milletvekili aday adaylığı için kararımı vereceğim" dedi.

 

Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, il yönetim kurulu üyelerinin de katılımıyla parti binasında basın toplantısı düzenledi. Toplantıya besmeleyle başlayan Örki, "AK Parti iktidar olduğunda şükür namazları kıldık. Bu ülke ve partimiz için çok çalıştık. Gençlik Kolları'nda göreve başlayıp, il başkanlığı gibi önemli bir görevi yapmanın mutluluğu ve huzurunu yaşıyorum. Üye sayımız 4 yıl önce 35 bin iken şimdi 115 bini buldu. 1 Şubat'ta Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun da katılacağı il kongresinde tekrar aday değilim. Parti büyüklerimiz ile gerekli istişareleri yaptıktan sonra milletvekilliği aday adaylığı için kararımı vereceğim" dedi.

 

Örki, il başkanlığıyla ilgili belediye başkanları, belediye meclis üyeleri, ilçe başkanları, kadın kolları ve gençlik kolları başkanlarının katılımıyla hafta sonu temayül yoklaması yapılacağını sözlerine ekleyerek, "Ankara'ya il başkanlığı için 10 isim verilecek. Temayül yoklamasında partililerimiz 10 isim için fikirlerini beyan edecek. Genel merkezimizde komisyonlar listeyi 3 kişiye indirecek. Başbakan Ahmet Davutoğlu'da 3 kişiden birini seçecek ve 1 Şubat'ta tek adayla kongreyi yapacağız" diye konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.