Otogaz İstasyonunda Çalışan Pompacı Öldürüldü!

Otogaz İstasyonunda Çalışan Pompacı Öldürüldü!

Denizli'nin Tavas İlçesi'ndeki bir otogaz istasyonunda pompacı olarak çalışan 28 yaşındaki İsa Tutumlu, işyerinin idari bölümündeki koltukta uzandığı sırada kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce av tüfeğiyle başından vurarak öldürüldü.

A+A-

Kasada ve ölen pompacının üzerindeki paraya dokunulmadığı, cinayeti kimin işlediğinin araştırıldığı belirtildi.

 

Denizli- Muğla Karayolu üzeri Solmaz Mahallesi yakınlarındaki otogaz istasyonuna bu sabah gelen müşteriler, işyerinin idare bürosunda koltuğunda pompacı İsa Tutumlu'nun cesediyle karşılaştı. İhbar üzerine otogaz istasyonuna sevk edilen jandarma, olay yerinde inceleme yaparak kanıt aradı. Tutumlu'ya, ilk belirlemelere göre, koltukta uzandığı sırada, işyerinin arka tarafındaki idari bölümün penceresinin dışından ateş açıldığının belirlendiği kaydedildi. Kasada ve ölen pompacının üzerindeki paraya dokunulmadığı belirlendi.

 

Yapılan inceleme sonrası Tutumlu'nun cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Jandarma cinayeti kimin işlediğinin araştırıldığını, kimliğinin belirlenmesi ve yakalanması için çalışmaların sürdüğünü bildirdi. İşyerinin giriş kısmında bulunan güvenlik kamerası görüntülerine incelenmek üzere el konulduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Tutumlu'nun kısa süre önce kendisinden 10 yaş büyük bir kadınla evlendiği, bu kişinin boşandığı eşinin ise bir süre önce cezaevinden çıktığını ifade edildi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.