Oy İçin O Gömleği Giyemezler

Oy İçin O Gömleği Giyemezler

Seçim gezilerini sürdüren Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz’a AK Parti Milletvekili Adayı Hasan Oymak’ın bir tv programında milli görüşten geldiğini ve Erbakan’ın öğrencisi olduğunu söylemesine Eryılmaz, Çürümüş bir portakal, portak

A+A-

Saadet Partisi Denizli Milletvekili Adayı Ahmet Eryılmaz, pazaryerleri gezip esnaf ve vatandaşlar ile buluştu. Burada Eryılmaz’a, AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Hasan Oymak’ın katılmış olduğu bir televizyon programında; milli görüşten geldiğini ve Erbakan’ın öğrencisi olduğunu söylemesi soruldu. Oymak’ın açıklamalarını değerlendiren Ahmet Eryılmaz, kendisini tanımadığını, dile getirdi.

25 senedir  Denizli ilinde Saadet partisi içerisinde olduğu belirten Eryılmaz, kendisini hiç görmediğini ve tanımadığını, belki daha evveliyatında olmuş olabileceğini ama o tarihten beri çok şeylerin değiştiğini, bugün nerede durduğuna bakmalarının gerektiğini, geçmişte Milli Görüş'ün içinde, bugün farklı yerde olduğunu, Milli görüş gömleğini 2001’de çıkaranların oy uğruna yeniden o gömleği giyemeyeceklerini, kimsenin buna kanmayacağını, çürümüş bir portakalın artık portakal olmayacağını dile getirdi.

Gerçekleri Yansıtmıyor

Saadet Partisinin millilik vasfını kaybettiği yönündeki eleştirilerinden de bahseden Eryılmaz, Bunu ifade eden kişinin AKP içinde yer alan biri olarak ona sormak gerektiğini, Amerika'yı stratejik müttefik olarak kabul edenin AKP, yönünü Avrupa'ya çevirenin AKP, İsrail ile her türlü dostluk münasebetlerine devam eden AKP’nin milli olduğunu öne sürdüğünü ama İslam Birliği hedefinde, D-8'i kurarak onu D-60, D-160'a taşıma amaçlarından vazgeçmeyen, milli ve manevi değerlerden, ahlak ve maneviyattan vazgeçmeyen Saadet Partisi milli olmayacak, öyle mi? Sorusunu yöneltti ve bunun komik bir durum olduğu ve gerçekleri yansıtmadığını sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.