Öykü Yarışmasına YAZ-AR-BİR Damga Vurdu

Öykü Yarışmasına YAZ-AR-BİR Damga Vurdu

Güncel Sanat Dergisi 10. Öykü Yarışması’nda Abdülkadir Uslu ve Hüsamettin Tat’ın öyküleri ödül aldı.

A+A-

Yarışmaya gönderilmiş olan eserlerde konu ve tür sınırlamasının olmadığı “Güncel Sanat Dergisi 10.uncu Öykü Yarışması”nın neticeleri ilan edildi.

Türkiye’den ve Türk Cumhuriyetleri’nden öykü yazarlarının katılımda bulunduğu yarışmadan Denizli’ye 2 ödül geldi.

Yarışma sekretaryası Arslan Bayır’ın yaptığı açıklamaya göre: YAZ-AR-BİR Genel Başkanı Abdülkadir Uslu’nun öyküsüne “Alanya Kale Öykü Ödülü” verilirken, YAZ-AR-BİR Genel Başkan Yardımcısı Hüsamettin Tat’ın öyküsüne de “Güzel Alanya Öykü Ödülü” verildi.

 Aynı yarışmada ortaya konan; Akdeniz Öykü Ödülü, Alara Öykü Ödülü, Alanya Kızıl Kule Öykü Ödülü, Güncel Sanat ve Seçici Kurul Özendirme Ödülü de diğer katılımcıların takdir edilen eserlerine verildi.

11 Senedir Devam Ediyor

11 yıldır Antalya’da yayınına devam eden kültür, sanat ve edebiyat dergisi Güncel Sanat adına yazı işleri müdürü; araştırmacı ve yazar Arslan Bayır tarafından organize edilen öykü yarışmasının seçici kurulu: Öner Yağcı, Yaşar Yıltan, Esra Odman ve Bilge Öngöre’den oluştu.

Güncel Sanat Öykü Ödülleri töreni belirlenecek ileri bir tarihte yapılacak. Ayrıca, derece alan öykülerle birlikte seçilen öyküler bir kitapta toplanarak yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.