Özbaş, Geçmiş 5 Yılın Karnesini Aldı

Özbaş, Geçmiş 5 Yılın Karnesini Aldı

10 bin 555 oy ile geçmiş dönemlerin en yüksek oyunu alarak tekrar belediye başkanı seçilen Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li Belediye Başkan adayı Ahmet Necati Özbaş, Sarayköy İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını aldı.

A+A-

Belediye başkanlığının ikinci dönemine resmen başlayan Özbaş, “Mazbatamız yeni dönemin güzel işlerinin işaretçisi, hedefleyicisi ve yol göstericisidir” dedi.

 Sarayköy’ün gönüllere taht kuran Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, 31 Mart yerel seçimlerinde aldığı 10 bin 555 oy oranı ile geçmiş dönemlerdeki belediye başkanlığı oy oranlarını solladı. Cumhur İttifakı’nın AK Parti’li Belediye Başkan adayı Ahmet Necati Özbaş, ilçede geçmişten günümüze gerçekleştirilen yerel seçimlerin en yüksek oyunu alarak zaferi göğüsledi.

Ayrıca 2014 yerel seçimlerinde aldığı 7 bin 952 oy oranını arttırarak en yakın oy oranına sahip rakibini bin 115 oy farkı ile geçerek galibiyeti aldı.

Galibiyetin ardından mazbata töreni düzenlendi. Önce Sarayköy Belediyesi önünde pilav hayrı yapıldı. Ardından davul, zurna eşliğinde yüzlerce vatandaşın katılımıyla İlçe Seçim Kurulu’na yüründü.

İlçe Seçim Kurulunda Hakim Şerife Leman Gemici’nin elinden mazbatasını alan Başkan Özbaş, Sarayköy’de resmen ikinci dönemine başladı.

“ALDIĞIMIZ MAZBATAMIZ GEÇMİŞ 5 YILIMIZIN KARNESİ”

Mazbata alım töreninin ardından belediye önünde bir araya gelen topluluğa konuşma yapan Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, “ 5 yıl önce 4 Nisan’da olduğu gibi ilk günkü aşkla, heyecanla bugün 5 Nisan’da mazbatamızı seçim kurulumuzdan aldık. Bismillah diyerek resmen görevimize bugün başladık. Aldığımız mazbatamız geçmiş 5 yılımızın karnesi diyebiliriz. Mazbata bizim için çok şeyi ifade ediyor. Gururu, heyecanı, yeniden görevlendirilmeyi, yeniden memleketimiz için hizmet destanlarına devam etmeyi belirtiyor. Bu şehir ‘bu ekibe, bu başkana bir kere daha seninle beraber yola devam ediyoruz’ dedi. İlk 5 yılımız acemilik, çıraklık dediğimiz bir dönemdi aslında. Ama bu 5 yıllık döneme birçok hizmeti sığdırdık. Çünkü Sarayköylü hemşehrilerimiz bize dua ettiler, bize destek verdiler. En zor anlarımızda bizim yanımızda oldular. Bu mazbatamız yeni dönemin güzel işlerinin işaretçisi, hedefleyicisi ve yol göstericisidir” dedi.

TARİHİN EN YÜKSEK OYU

Başkan Özbaş, “Bu şehir yüzde 52 oy oranıyla Türkiye’de partimizin Cumhur İttifakı’nın aldığı oyun oranında bir destekle tarihinde belki ilk defa böyle güçlü bir destekle belediye başkanını ve meclis üyelerini seçmiştir. Bu oy oranı bizim gücümüzü, sorumluluğumuzu, mesuliyetimizi ve bu şehre olan ödevimizi çok daha arttırıyor. Biz durmak yok koşturarak yola devam diyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanımızla bize düşen görev bu şehrin bize gösterdiği bu desteği, bu teveccühü hizmet olarak devam ettirmektir.  Bizim bu oy oranından ve mazbatadan aldığımız özet netice budur” diye konuştu.

5 yıl boyunca hizmet destanlarına devam edeceklerinin altını çizen Başkan Özbaş, “Hiç boş durmadan, hizmetle, bu aziz milletin dertlerini dinlemekle, acılarını dindirmekle, sevinçlerini yükseltip, ortak olmakla geçecek Allah’ın izniyle. Gece gündüz, cumartesi, pazar dinlemeden meclis üyelerimiz, ben başta olmak üzere hep birlikte bu büyük sorumluluğu bu güzel milletimize hizmet olarak devam ettireceğiz. Bugün kazanan Sarayköy’dür. Kazanan AK Parti, MHP, Cumhur İttifakı, Ahmet Necati Özbaş, Osman Zolan değil. Kazanan Sarayköy’dür. Kaybedeni yoktur bu seçimin. Biz herkesin belediye başkanı, belediye yönetimi olarak devam edeceğiz” diyerek birlik mesajı verdi.  

Seçim çalışması sürecinde verdiği sözleri mazbata aldıktan sonra hemen proje aşamasına koyup ilçeyle kavuşturmak için çalışmalara başlayacağını belirten Başkan Özbaş, “Telefonu açık, iletişime açık, kapısı açık, en önemlisi de gönlü açık bir belediye başkanı olmaya devam edeceğim size söz veriyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.