Özbaş Geleceğin Başkanları İle Buluştu

Özbaş Geleceğin Başkanları İle Buluştu

Çocuklarla ve gençlerle vakit geçirmeyi çok seven ve her fırsatta onlarla bir araya gelen Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş, bugün Denizli TED Koleji 4-A sınıfı öğrencilerini ağırladı.

A+A-

Sosyal Bilgiler dersi kapsamında belediye başkanlarının ve yerel yönetimlerin çalışmalarını yerinde inceleyen öğrenciler, Başkan Özbaş’a belediyecilikle ilgili merak ettiklerini sordular ve daha sonra başkanla birlikte belediyeyi gezdiler.

 

Sınıf öğretmenleri Kübra Güven ile birlikte sabah saatlerinde Sarayköy’e gelen öğrenciler, ilk olarak Başkan Özbaş’ı ziyaret ederek onunla sohbet ettiler. Minik misafirleri ile tek tek ilgilenen ve ikramlarda bulunan Başkan Özbaş, onlara hem Sarayköy’ün tarihi hem de başkanın ve belediyenin görevleri hakkında bilgiler verdi. Küçük misafirlerini ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Özbaş “Buraya kadar gelerek bizleri çok mutlu ettiniz. Öğrenci kardeşlerimle bir arada olmayı, onlarla sohbet etmeyi ve onların fikirlerini dinleyerek çalışmalarımıza yön vermeyi her zaman çok önemsiyoruz. İnşallah sizler de büyüdüğünüz zaman yaşadığınız kentlerin ve ülkemizin yönetiminde söz sahibi olacaksınız. Ben bu nazik ziyaretiniz için sizlere ve Kübra Güven Hocamıza çok teşekkür ediyorum.” Dedi.

 

            Daha sonra Sarayköy Belediye Başkanı Ahmet Necati Özbaş ile birlikte belediye hizmet binasını gezmeye başlayan minikler, hem birimlerin odalarını incelediler hem de yapılan çalışmaları yerinde görme fırsatı buldular. Başkan Özbaş ile tüm birimleri gezen öğrenciler birim müdürleri ile tanışarak onların görevleri ve belediye hizmetleri hakkında merak ettikleri konularda sorular sordular. Öğrencilerin başkana ve birim çalışanlarına sordukları sorular ve Başkan Özbaş’ın cübbesini giyerek nasıl nikah kıydığını anlatması keyifli anların yaşanmasına sebep oldu. Yaklaşık 3 saat süren ziyaret, başkanın misafirlerine hediyeler takdim etmesi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.