Özel Çocuklara Çok Özel Bir Porgram

Özel Çocuklara Çok Özel Bir Porgram

Uşak Valiliğince başlatılan "Engelim Hayallerime Engel Değil" projesinde 17 engelli çocuk hayallerindeki meslekleri yaşama imkanı buldu.

A+A-

Hasbahçe polis evinde yapılan programda proje için engelli çocuklar buluşan Vali Funda Kocabıyık, çocukların hayallerindeki meslekler ile alakalı hazırlanan üniformaları dağıttı.

Programda konuşan Vali Funda Kocabıyık amaçlarının özel çocuklara sahip çıkmak ve destek olmak olduğunu ifade ederek, "Özel çocuklarımızın yaşamış oldukları zorlukları anlamak, empati kurmak ve toplumla bütünleşmesine katkı sağlamak toplum olarak hepimizin sorumluluğudur. İnsanı yaratılmışların en şereflisi olarak gören bir kültür ve medeniyetin mensupları olarak engelli çocuklarımızı teşvik etmek, onların hayatlarını kolaylaştırmak ve onları desteklemek amacıyla “Engelim, Hayallerime Engel Değil” projesini gerçekleştiriyoruz.” dedi.

72989915_520529688732928_3570136932815994880_n.jpg

Engelleri hep birlikte aşmak için bir araya geldiklerini ifade eden Vali Funda Kocabıyık, "Çevremizde güzelliklerin artması ve insanımızın mutlu olması bizleri sevindirmekte ve daha güzel işler yapmak, daha büyük projelere imza atmak adına teşvik etmektedir. İnşallah, “Engelim, Hayallerime Engel Değil” projesiyle de bunu bir nebze de olsa gerçekleştirmiş olacağız. Projemizin hayırlı olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Vali Funda Kocabıyık, konuşmasının ardından çocuklarla sohbet ederek, üniformalarını hediye etti.  

Programa Vali Funda Kocabıyık'ın yanı sıra Banaz Kaymakamı Oğuz Alp Çağlar, Eşme Kaymakamı Murat Özdemir, Uşak Ulubey Kaymakamı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Onur Özaydın, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Murat Kılıç, İl Emniyet Müdürü Mesut Gezer, daire müdürleri ve aileler katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.