Özel çocuklara özel hediyeler

Özel çocuklara özel hediyeler

Merkezefendi Belediyesi, Denizli Özel Eğitim Anaokulu'ndaki çocuklara eğitimleri için gerekli ders malzemeleri ile eğitim materyalleri hediye etti. 

A+A-

Denizli Özel Eğitim Anaokulu'ndaki çocuklara eğitimleri için gerekli ders malzemeler, Merkezefendi Belediyesi'nce hediye edildi. Anaokulundaki teslim törenine; AK Partili Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Vali Yardımcısı Ali Şanlıer, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, Milli Eğitim İl Müdürü Mahmut Oğuz ile okul yöneticileri ve öğrenci velileri katıldı. Başkan Subaşıoğlu ile protokol üyeleri, özel çocuklarla sohbet edip, hediyelerini verdi. 

 Kaymakam Görücü, alınan malzemelerin çocukların önemli ihtiyaçlarını karşıladığını belirterek, "Onlara hizmet etmek hepimizin görevidir. Valiliğimiz, kaymakamlığımız, belediyemiz, milli eğitim müdürlüğümüz bu konuda hep birlikte kararlar alıyor" dedi. 

 Başkan Subaşıoğlu ise eğitime desteklerinin her alanda süreceğini belirterek, "Çok özel bir okula ayrıcalıklı eğitim materyalleri ile katkıda bulunduk. Bu okulumuzun çevre düzenlemeleri de belediyemiz tarafından yapılmıştı. Merkezefendi sınırları içerisinde devletimizin dezavantajlı konumdaki çocuklarımıza sunduğu Türkiye'de örnek gösterilecek bir okul. Merkezefendi Belediyesi olarak önümüzdeki dönemde de eğitime desteğimiz sürecek" dedi. 

 Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, özel eğitim okullarında özel ders materyallerinin kullanıldığını belirterek, Başkan Subaşıoğlu'na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.