Özel Denizli Seviye Okulları'nda Mezuniyet Heyecanı

Özel Denizli Seviye Okulları'nda Mezuniyet Heyecanı

Özel Denizli Seviye Okulları 4. mezunlarını verdi. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapılan mezuniyet törenine öğrenci, öğretmen, veliler ve davetliler katıldı. 

A+A-

2015 yılında eğitim öğretim vermeye başlayan Özel Denizli Seviye Okulları bu yıl 4. mezunlarını verdi.

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen mezuniyet töreni, okul öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisiyle başladı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından mezun olan öğrenciler teker teker sahneye çağrıldı.

Özel Denizli Seviye Okulları Okul Müdürü Mahmut Catlık, "Özel Denizli seviye okulları olarak 2018-2019 Mezunlarımızı topluma, hayata, gerçeğe uğurlamanın haklı gururunu yaşıyoruz. Sevgi ve disiplinin bir arada harmanlandığı okulumuzdan donanımlı bir şekilde yetişen, vatanını, milletini, bayrağını seven öğrencilerimizin gidecekleri bir üst eğitim kurumunda okulumuzu en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceklerinden hiç bir şüphem yok. Başta kurumumuza güvenerek evlatlarını bize teslim eden velilerimize, gönüllerini ve yüreklerini ortaya koyan öğretmen ve çalışanlarımıza emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz." dedi.

Bir Çok Anı Biriktirdik

Özel Denizli Seviye Okulları Kurucusu Şaban Varol, "Geride kalan süreçte birçok anı biriktirdik. Pek çok yaşanmışlık ve tecrübemiz oldu. Ve zaman geldi yuvadan uçma vakti şimdi. Başlangıçlar ne kadar heyecanlı ve umutlu ise, ayrılışlar da bir o kadar hüzünlü oluyor. Mezunlarımız için yaşanmışlıklar sayfası çeşitli hatıralarla kapanırken, onları yeni bir sürece, yepyeni beklentilere ve umutlara yolcu etmek için bir araya gelmiş bulunuyoruz. Bu çok özel ve güzel anı bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum. Mezun olan öğrencilerimize sonraki eğitim ve sosyal hayatlarında başarılar diliyorum." dedi.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.