Özel Hastalar İçin Üretilen Hasta Yatakları

Özel Hastalar İçin Üretilen Hasta Yatakları

Hastalık süreci herkes için zor bir süreç olsa da firmamız tarafından üretilen hasta yatakları bu süreci daha kolay hale getiriyor.

A+A-

Hastalık süreci herkes için zor bir süreç olsa da firmamız tarafından üretilen hasta yatakları bu süreci daha kolay hale getiriyor. Tekerlekli ve yan korkulukları olan yatak modellerimiz bu süreci yaşayan insanlara rahat hareket edebilme kabiliyeti sunuyor. Bu yatakların çeşitleri son derece geniş olup hemen herkesin faydalanabileceği türdedir. Firmamız üretimlerini yaparken medikal standartları dikkate alarak ürün tasarımı yapmaktadır. Kalite standartlarımız dünya standartları düzeyinde olup her yatak türü mutlaka garantili şekilde üretiliyor. Model seçeneklerimizin geniş olması hastalık sürecini yaşayan insanların yaşam kalitesini yükseltmede son derece önemlidir. Bu yataklar hastaya bakan insanlar için de oldukça büyük bir değer taşıyor.

Motorlu Yataklar İle Hastalar Daha Özgür

Motorlu ve kumandalı yatak modelleri birçok hastanın bu süreçte daha özgür hareket etmesini sağlıyor. Kalitesi ve dayanıklılığı sayesinde hasta yatağı modellerimiz insanların yaşamlarını daha kolay hale getiriyor. 2 motorlu hasta yatağı da 3 ve 4 motorlu hasta yatakları da hemen hemen aynı kalitededir. Ancak en kapsamlı özelliklere sahip olan yataklar 4 motorlu yataklardır. Bu yatakların baş ve ayak kısımları kaldırılabiliyor. Aynı zamanda sağa ve sola dönebilme konusunda da geniş bir hareket kabiliyeti sunuyor. Motorlu hasta yatakları kullanım olarak manüel modellerden daha ergonomik özelliklerde yataklardır.

Standartları Zorlayan Hasta Yatakları

Model olarak geniş bir yelpazede hizmet veren firmamız hasta yatakları fiyatları konusunda da çok fazla olanak sunuyor. Firmamızın sunduğu hasta yatağı modellerimizi denemek isterseniz firmamıza ulaşmanız yeterli oluyor. Her zaman sizlere kolaylık sunacak olan yatakları firmamız ücretsiz şekilde montajını yapıyor ve bulunduğunuz yere kadar da ücretsiz servis imkânı sunuyor. Kurulum gerçekleştikten sonra firmamız bu yatak modelleri hakkında sizi detaylı bir şekilde bilgilendiriyor. Özellikle motorlu yatakların ne şekilde kullanılması gerektiği hakkında çok detaylı bilgiler veriyoruz. Böylece kurulum sonrasında hastanızın ve kendinizin rahat etmesi için her türlü bilgiye sahip olabiliyorsunuz. Hasta yatakları çeşitlerimizi incelemek ve detayları görmek isterseniz firmamızın iletişim numaralarından yararlanabilir ya da internet sitemizden ürün görsellerine bakabilirsiniz.

Kaynak: https://www.hasta-yataklari.com

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.