Özer Tunçtürk Görevine Başladı

Özer Tunçtürk Görevine Başladı

İYİ Parti Denizli İl Kongresi'nde başkan olarak seçilen Jeoloji Mühendisi Özer Tunçtürk görevi Eski Başkan Raziye Akışık'tan aldı.

A+A-

İyi Parti İl başkanlığı için Özer Tunçtürk ve Zafer Kaplan aday olarak katıldığı kongrede, seçim yarışını Özer Tunçtürk kazanmıştı.

Toplamda 650 delegeden, 605 delegenin oy kullanıldığı kongrede Özer Tunçtürk 389 oy alarak, İYİ Parti Denizli İl Başkanlığı seçimini kazanmıştı.

Özer Tunçtürk bugün Denizli İyi Parti İl Başkanlığında yapılan devir teslim töreni ile görevine başladı.

Devir teslim töreninde konuşan Eski Başkan Raziye Akışık; "Yeni başkanımıza görevinde başarılar diliyorum. Görevimiz süresince İYİler olarak elimizden geleni yaptık. Yeni başkanımızla birlik ve beraberlik içinde İYİere hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.325474345-825532162561160-5795752207595559077-n.jpg

İYİ Parti İl Başkanı Özer Tunçtürk yaptığı açıklamasında,

“İl kongremizi ve başkanlık seçimini partimize yakışır şekilde, yoğun katılımla, büyük coşkuyla tamamladık. Şimdi çalışma zamanı. En ücra köşedeki İYİ partili gönüldaşımıza ulaşıp, birlikte İYİ Parti için mücadele edeceğiz. Seçim kürsüsünden açıkladığım bütün projelerimi en kısa sürede hayata geçireceğim. Denizli’ den üç milletvekili hedefimiz içinde tüm teşkilatlarımızla birlikte gece gündüz çalışacağız. Başaracağız” dedi.

3 yıllık görev süresince partimize katkıda bulunan başta Raziye hanıma, yönetimine ve herkese teşekkür ederim ederiz. Birlik beraberlik içinde bu yolu  yürüyeceğiz. Diyerek sözlerini tamamladı.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.