Özge Ulusoy'un sunuculuğunda büyük ödüller sahiplerini buldu: İbrahim Murat Gündüz’e spora teşvik ödülü…

Özge Ulusoy'un sunuculuğunda büyük ödüller sahiplerini buldu: İbrahim Murat Gündüz’e spora teşvik ödülü…

Özge Ulusoy’un sunuculuğunu yaptığı bir ödül töreninde İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz büyük ödüle layık görüldü. Geceye birçok önemli isim katılım gösterdi.

A+A-

Spora katkıları ile tanınan İş İnsanı İbrahim Murat Gündüzbaşta olmak üzere iş ve spor dünyasından önemli isimlerin katıldığı bir ödül töreni gündem oldu. Özge Ulusoy’un sunuculuğunu yaptığı ödül törenine birçok önemli isim farklı kategorilerde ödüllere layık görüldü.

Gecenin en prestijli ödüllerinden biri olan ‘’Yılın Başarılı Spor Teşvik ve Yatırımcısı Ödülü’’ ise iş dünyasının yakından tanıdığı İş İnsanı İbrahim Murat Gündüz’e verildi.

 

DEMET AKALIN GECEYE RENK KATTI!

 

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen bir ödül töreninde spor ve iş dünyasından önemli isimlerin yanı sıra ünlü birçok isim de katılım gösterdi. İbrahim Murat Gündüz’e gecenin en prestijli ödülü giderken, geceye renk katan isimlerden bir diğeri ise Demet Akalın oldu. Öge Ulusoy’un başarılı sunumuyla keyifli hale gelen gecede çeşitli kategorilerde ödüller dağıtıldı.

 

İBRAHİM MURAT GÜNDÜZ’DEN ÖNEMLİ MESAJLAR!

 

Gecenin en prestijli ödüllerinden biri olan ‘’Yılın Başarılı Spor Teşvik ve Yatırımcısı’’ ödülü İbrahim Murat Gündüz’e verildi. Ödül töreninde konuşan İbrahim Murat Gündüz, toplumun gençlerine sporun kapılarını açma ve

onların yanında olma çabalarının söz konusu ödülün bir yansıması olarak büyük bir önem kazandığını vurguladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.