Özkan, Acıpayam ve Çameli’den destek istedi

Özkan, Acıpayam ve Çameli’den destek istedi

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, Acıpayam ve Çameli ilçesini ziyaret etti. Özkan, “Önümüzdeki genel seçimde AK Parti’yi tekrar iktidara taşıyacak ve Türkiye’nin yükselişini hızlandıracağız” dedi.

A+A-

AK Parti Denizli Milletvekili Adayı Cahit Özkan, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam ve Çameli ilçesini ziyaret etti. İlk olarak Acıpayam Kapalı Pazaryeri’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, 1 Kasım seçimleri için destek istedi. Acıpayam’daki programının ardından Çameli’ye geçen Özkan, Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan’ı makamında ziyaret etti.  Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan ile bir süre sohbet eden Özkan, daha sonra Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya katıldı. AK Parti Denizli Milletvekili Cahit Özkan, Çameli Belediye Meclisi üyelerinin katıldığı programda 1 Kasım seçimlerinin önemine değindi. Çameli esnafını ve sanayi sitesini gezerek vatandaşlarla bir araya gelen Özkan, AK Parti’nin seçim beyannamesini ilçe ilçe, mahalle mahalle, ev ev, gezerek anlattıklarını söyledi. 

 

Türkiye’nin yükselişini hızlandıracağız

 

Cahit Özkan, “Seçim çalışmalarımız kapsamında Acıpayam ve Çameli ilçelerimize ziyaretler gerçekleştirdik. Bu ziyaretlerde vatandaşlarımıza AK Partinin seçim beyannamesi hakkında bilgiler verdik. Bilmedikleri ya da eksik bildikleri konularda kendilerini aydınlattık” dedi. 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan belirsizliğin kimseye yaramadığını ifade eden Özkan, “1 Kasım seçimleri kurtuluş mücadelesidir. Bu ülkenin kurtuluşu için adres AK Parti. Bunu biz değil halkımız söylüyor. Önümüzdeki genel seçimde AK Parti’yi tekrar iktidara taşıyacak ve Türkiye’nin yükselişini hızlandıracağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.