Özsoy'dan, Bomba Fuat Avni Açıklaması

Özsoy'dan, Bomba Fuat Avni Açıklaması

Rotahaber yazarı Osman Özsoy twitter fenomeni Fuat Avni ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

A+A-

Rotahaber yazarı Osman Özsoy twitter fenomeni Fuat Avni ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Yakında Fuat Avni ile ilgili bir yazı yazacağını da duyuran Özsoy “Fuat Avni ile ilgili rahatsızlıklarım var” dedi.

 

Rotahaber yazarı Prof. Dr Osman Özsoy, Samanyolu Haber TV'ye konuk oldu. Savcı Mehmet Kiraz'ın şehit olduğu Çağlayan operasyonuyla ilgili konuşan Özsoy, "Berkin Elvan dosyasının, bağlantılarının, içeriğini, savcı beyin gördüğü bazı şeylerin, üzerinde durduğu polislerin, eylemcilerin içeriye alınış ve pazarlanış şeklinin hatta medya mensuplarının camiye alınmamasının paket program olduğunu düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

 

AKP'nin en büyük hatasının'yaptık olduk anlayışı' olduğunu vurgulayan Özsoy, "Türk tarihi böyle kepaze bir yönetim görmedi" dedi. Prof Özsoy, Twitter'da önceden paylaştığı belgelerle fenomen haline gelen Fuat Avni ile ilgili de konuştu.

 

Fuat Avni hesabını tehlikeli bulduğunun altını çizen Özsoy, şunları söyledi;

 

"Fuat Avni ile ilgili rahatsızlıklarım var. Bu konuyla ilgili bir yazı yazacağım. Ben iletişim profesörüyüm kamuoyu nasıl yönlendirilir iyi bilirim"

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.