Öztürk : Babasının Oğlu Değilmiş

Öztürk : Babasının Oğlu Değilmiş

Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık için kendisine gönderdiği mektuba evet cevabını veren Yıldırım Tuğrul Türkeş'i ateş püskürdü.

A+A-

MHP'de yaşanan olaylarla ilgili gazetemize özel bir açıklamada bulunan MHP Denizli il Başkanı Yasin Öztürk; Ahmet Davutoğlu'nun bakanlık için kendisine gönderdiği mektuba evet cevabını veren Yıldırım Tuğrul Türkeş'e ateş püskürdü.

İl Başkanı Öztürk: Tuğrul Türkeş babasının oğlu değilmiş,rahmetli Başbuğumuzun kemiklerini sızlattı.Bu yaptığı hareket kabul edilemez.Parti disiplininden ziyade Milliyetçi Hareket Partisinin bir duruşu vardır.Milliyetçi Hareket Partisinin ilkeleri vardır.Rahmetli Başbuğumuzun idealleri var.Bu yaptığı hareketle siyasi bir mevta olmuştur.Hiç kimse kendi küçük menfaatleri için davamıza zarar veremez.

Tuğrul Türkeş'in daha öncede yaptıklarını sadece soyadından dolayı sineye çekilmiştir.Kongrede genel başkanımıza karşı bayrak açmasına rağmen Başbuğumuzun emanetidir diye görmezden gelindiyse Tuğrul Türkeş'in donanımlı biri olduğundan değil sadece Başbuğumuzun emaneti olduğu için saygı gösterilmiştir.Hiç olmayacağını bile bile Aydınlık Türkiye Partisini kurarak bu hareketi engellemeye çalışmıştır.Kurduğu partiyi kendi elleri ile kapatan Tuğrul Türkeş Doğru Yol Partisine gitmiş milletvekili adayı olmuş seçilememişti.

Daha öncede ifade ettiğim gibi kendisine sadece soyadından dolayı tahammül edilmiştir.Soyadı Türkeş olmasaydı partide çaycı bile olamazdı...''Taş yerinde ağırdır.Taş küçüldükçe sadece başkalarının pisliğini temizlemeye yarar'',başkada bir şey olmaz dedi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.