ÖZTÜRK: DENİZLİ ‘İYİ’ OLACAK

ÖZTÜRK: DENİZLİ ‘İYİ’ OLACAK

31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde, İYİ Parti’nin Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olan Yasin Öztürk, vatandaşlarımızın kendisini seçmeleri halinde “İYİ” belediyeciliğin nasıl yapılacağını göstereceklerini vurgulayarak, özellikle çevr

A+A-

Öztürk;çevre düzenlemeleri ile Denizli’nin cennetten bir köşe olacağını belirterek,“Parklarda, yeşil alanlarda ve kamusal alanlarda iyileştirmeler yapacağız. Parklarımız, yeşil alanlarımız ve kamusal alanlar her zaman tertemiz ve düzenli olacak” dedi.

Altyapı ve üstyapıda iyileştirmeler yapacaklarına da değinen Öztürk; yolların, kaldırımların, su ve kanalizasyon sistemlerinin iyileştirilmesi ve bakımı için ivedilikle çalışmalara başlayacaklarınısöyledi.

DENİZLİ ‘İYİ’ OLACAK

Denizli’nin trafik sorununu çözmek için yeni ulaşım planları uygulamaya koyacaklarını söyleyen Öztürk; “Var olantoplu taşıma sistemlerini geliştireceğiz, gerekli görülmesi halinde alternatif çözüm yolları üreteceğiz. Hemşerilerimiz en kısa zamanda tramvaya kavuşacak.Bisiklet kullanımını özendirmek için gerekli altyapıyı oluşturacağız. Elektrikli araçlar için şarj noktaları kuracağız” dedi.

Tek icraatınınmakamında misafir ağırlamak olmayacağının sözünü veren Öztürk, “Sokağa inmeden, vatandaşlarımızın yürüdüğü caddelerde yürümeden,yapılan hizmetlerin ve projelerin nitelik ve nicelik bakımından vatandaştaki karşılığını gözünüzle görmeden belediyecilik yapılmaz. Bu nedenle her daim sokakta vatandaşlarımızla beraber olacağım” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.