Öztürk: Nasıl Bu Kadar Kolay Ulaşılabiliyor?

Öztürk: Nasıl Bu Kadar Kolay Ulaşılabiliyor?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk son günlerde adı sıkça duyulan siyanür maddesi ile alakalı konuyu Meclis gündemine taşıdı.

A+A-

Türkiye’yi sarsan siyanürlü intiharlar ile alakalı tepkisiz kalmayan İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk siyanür konusunda bir Meclis Araştırması önergesi verip konu ile alakalı komisyon kurulup konunun tüm boyutları ile ele alınmasını Meclis gündemine taşıdı.

Cumhurbaşkanı Yardımcısına Sordu

Bunun yanında Öztürk, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’ın cevaplaması istemi ile TBMM Başkanlığına verdiği yazılı soru önergesiyle son günlerde sıkça rastlanan intihar vakalarında kullanılan siyanür’ün neden bu kadar kolay ulaşılır olduğunu sordu.

Milletvekili Yasin Öztürk , soru önergesinde siyanür kullanılarak işlenen cinayetlerin ve intiharların ne sıklıkta görüldüğünü de sordu.

İnternet üzerinden bu kadar kolay ulaşılabilir bir madde olmasına da tepki gösteren Öztürk , “Satışı Tehlikeli Kimyasalların Kontrol Yönetmeliğine” dahil edilmesini istedi. Milletvekili Öztürk , konunun takipçisi olacağını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.