Öztürk, Sığınmacılar İçin Çok Sert Konuştu

Öztürk, Sığınmacılar İçin Çok Sert Konuştu

ŞEHRİMİZDE KAÇAK GÖÇMENLERİN GETTO MAHALLELER KURMASINA ASLA İZİN VERMEYECEĞİZ

A+A-

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk; “illegal yollarla Ülkemize gelen göçmenlerin şehrimizde kalmasına izin vermeyeceğiz, Ülkemize entegre olmalarına yönelik hiçbir projeyi desteklemeyeceğiz, entegrasyon politikalarını benimseyen kurumlarla iş birliği yapmayacağız, hibe ve fon almayı reddedeceğiz” dedi. 

İktidarın yürüttüğü yanlış göçmen politikalarından kaynaklanan; Milli ve Manevi değerlerimizin dışında örnek teşkil eden, küçük yaşta çocuklarımızın uyuşturucu ve benzeri maddelere kolay ulaşımını sağlayan ve toplumun genel ahlak yapısını olumsuz etkileyen kaçak göçmenler ile ilgili tüm tedbirleri alacaklarını söyleyen Öztürk, “sığınmacı ve kaçak göçmenlerin getto mahalleler kurmasına asla izin vermeyeceklerini” ifade etti.

Öztürk; sığınmacıların ve kaçak göçmenlerin belediye tarafından sunulan sosyal hizmetlerden yararlanmasına izin vermeyeceklerini, sığınmacılara ve kaçak göçmenlere evini kiraya verdiği tespit edilen ev sahiplerinin belediye hizmetlerini durduracaklarını belediye ve bağlı kuruluşlarda, statüsü ne olursa olsun yurtdışı kökenli hiç kimsenin çalışmasına izin vermeyeceklerini söyledi.

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk; “reklam ve tanıtıcı tablolarda Türkçe Alfabe kullanılması hususunda standart belirleyeceğiz. Sığınmacıların ve kaçak göçmenlerin belediyemize ait sosyal tesislerde, park ve mesire alanlarında toplumsal huzuru bozacak, yerel kültüre ve ahlaka aykırı davranışlarda bulunmalarına asla izin vermeyeceğiz. Bu alanlarda sürekli denetlemeler yapacağız” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.