Öztürk Sordu: Nerede Bu Paralar?

Öztürk Sordu: Nerede Bu Paralar?

İYİ Parti Denizli Milletvekili Yasin Öztürk’ün Malul ve Gazilerin yaşamış oldukları sıkıntılar ile alakalı genel kurulda verdiği Araştırma önergesi İYİ Partinin grup önerisi olarak görüşüldü.

A+A-

Ak Parti iktidarında gereği yapılmadığı için “Şehit Nurlu, Gazi Onurlu“ sözünün hamasetten öteye gitmediğini dile getiren Yasin Öztürk, şehitler ve gaziler konusunda  ayrım yapmak çok yanlış. Ancak bunda bile gördük ki; Ben söylerken üzülüyorum, acı duyuyorum ama Ak Parti Hükümeti her zaman kullandığı önce kullan sonra at, politikasını bu kez de 15 Temmuz Şehit yakınları ve Gazilerimiz için sergilemektedir. Tepkilerini dile getirenler yaka paça Ak Parti binasından çıkartıldılar, uğrunda kanlarını feda ettikleri Cumhurbaşkanı ayrılmadan 15 Temmuz Şehitleri Anıtı’na bile sokulmadılar, dedi.

Paraları Sordu

15 Temmuz Şehit aileleri ve Gazileri için toplanan 340 Milyon TL'nin akıbetini soran Öztürk, “ahlaken, hukuken, vicdanen içiniz rahat mı, nerede bu paralar, şehit yakınları ve gazilerimize bu parayı dağıtmak için daha neyi bekliyorsunuz, faize yatırıp çoğalmasını mı bekliyorsunuz, dövize mi çevirdiniz, altın mı bozdunuz” dedi.

Milletvekili Öztürk; “Bu ülkenin bütün şehit ve yakınları vakarla, gururla şehitlerinin manevi emanetine sahip çıkmaktadır ama şehitlerin emanet ettiklerine ne yazık ki devlet sahip çıkamamaktadır” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.