Öztürk Taştan MHP İl Başkan Adayı

Öztürk Taştan MHP İl Başkan Adayı

Denizli’nin tanınmış iş adamlarından Öztürk Taştan Denizli MHP il başkanlık seçiminde adaylığını açıkladı.

A+A-

Denizlinin tanınmış işadamlarından Öztürk Taştan, güçlü ve herkesimin onayını alacak bir il yönetim kadrosu ile İl Başkanlığına aday olduğunu resmen açıkladı.

 

Şubat Ayında yapılması beklenen İl Başkanlığı kongresinde mevcut İl Başkanı Ferudun Ünal’ın karşına çıkan ilk isimde bu şekilde belli olmuş oldu. Öztürk Taştan daha önce de il başkanlığına aday olmuş ve gerçekleşen kongre de 14 oy ile Başkanlığı M. Fevzi Yeniçeri’ye kaptırmıştı.

 

Yeniçeri’nin Milletvekili aday adayı olduğu için istifa etmesinden sonra göreve atanarak kongreye götürmesi için eski İl Başkanlarından Ferudun Ünal getirilmişti. Ünal, tüm ilçe kongrelerini tamamlamayı başardı. Son olarak İl Başkanlığı kongresi kaldı. İlçe kongrelerine tek adayla giden MHP Denizli Teşkilatı, İl kongresine şimdilik 2 adayla gidecek gibi görünüyor.

 

Kulislerde ise başka isimlerinde İl Başkanlığı yarışı için hazırlandıklarında konuşuluyor. Mevcut Başkan Ferudun Ünal ise, İl Başkanı olarak kongreye devam edecek. Gerçeleşecek seçim sonrası ise Denizli MHP İl Başkanı belli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.