ÖZTÜRK: TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

ÖZTÜRK: TRAFİK VE OTOPARK SORUNUNU ÇÖZECEĞİZ

Kentteki trafik sorununa dikkat çeken İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, “Denizli’nin trafik sorununu biz çözeceğiz” dedi.

A+A-

İYİ Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Yasin Öztürk, seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Denizli’deki trafik sorununun her geçen gün arttığını söyleyen Öztürk, “Bunun en büyük sebebi ise çarpık kentleşme ve nüfus artışıdır. Her gün trafiğe çok sayıda yeni araç çıkmakta ve buna bağlı olarak mevcut yollarımızın kapasitesi bu yoğunluğu karşılamakta yetersiz kalmaktadır. Tüm bu olumsuzlukların sonucunda da maalesef ki tıkanan yolları, oluşan uzun kuyrukları, kazaları, sinirli şoförleri ve yaşanan kavgaları sıkça görmek zorunda kalıyoruz” diye konuştu. Denizli’de yaşayan insanlar için adeta bir çile haline gelen trafik ve otopark sorununu çözmek için kent dinamiklerini de dikkate alarak, konunun uzmanları ve halkla birlikte bir “Ulaşım Ana Planı” hazırlayacaklarını söyleyen Öztürk; yeni yollar, alt ve üstgeçitler, otoparklar yapacaklarını söyledi.

“YEŞİL ULAŞIM ANA PLANI HAZIRLAYACAĞIZ”

Kentte otopark sorununu çözmek için teknolojik temelli alternatif çözüm yolları üreteceklerini ifade eden Öztürk, bisiklet ve benzeri araçların daha güvenli şartlarda kullanılmasını sağlamak içinde bir “Yeşil Ulaşım Ana Planı” hazırlayacaklarını belirtti. Elektrikli araçlar için şarj istasyonlarının yaygınlaşmasını destekleyeceklerini kaydeden Öztürk, her zaman-her konuda Denizli için en iyisini ve en doğrusunu yapacaklarını ifade etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.