Öztürk,Bakanın Fakirleşmesine Çok Üzülmüş!

Öztürk,Bakanın Fakirleşmesine Çok Üzülmüş!

Yasin Öztürk “Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci`nin aklını tatile gönderdiği dakikalarda yapmış olduğu konuşma hayret vericidir” dedi

A+A-

“Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin aklını tatile gönderdiği dakikalarda yapmış olduğu konuşma hayret vericidir” diyen MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Ülkeyi 13 yılda ekonomik olarak ne duruma getirdiklerini bakan Zeybekci yaptığı açıklamalarla itiraf etmektedir sözlerini dile getirdi.

 

Yasin Öztürk, Bakan Zeybekci’yi hedef aldığı açıklamasında şu sözlere yer verdi;

 

“2002 yılında İstanbul Sanayi Odası’nın açıklamış olduğu ilk 1000 listesinde şirketim 492.sıradaydı. O zaman siyasetle hiç alakam yoktu. Şimdi ilk 5000’de bile yokum.” Sözü adeta bir günah çıkarma, af dileme niteliğindedir. Hükümetinin, 2002 dönemi hükümeti için, “Ülkeyi IMF'ye muhtaç ettiler.” dediği dönem de sayın bakan İSO’nun açıklamış olduğu Türkiye’nin Birinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu çalışmasında 492. Sırada yer aldığını kendi ağzı ile söylemiştir. Ülkeyi 13 yılda ekonomik olarak ne duruma getirdiklerini bakan yine kendi ağzıyla itiraf etmiştir.

 

Bir yanda Milli Gelirin, ihracatın artışıyla övünen sayın bakan, şimdide fakirleştim diyerek suçlu aramakta ve fakir edebiyatı yapmaktadır.

 

Sayın bakan suçlu aynadadır. Bakarsanız görürsünüz. Suçlu 13 yıldır ülkeyi yöneten hükümet ve millete pembe gözlük dağıtarak Aldatmaya Kandırmaya çalışan sizin gibi bakanlardır. Artık gün batmıştır. Hava kararmıştır. Karanlıkta pembe gözlükler hükmünü yitirmiştir.

 

Farklı bir pencereden bakıldığında sayın bakan şifreli olarak halkla helalleşmektedir. AKP gemisi su almaktadır. Ve geminin batacağını gören tayfalar çaktırmadan ilk limanda inmek istemektedir.

 

Konuşma içersine bakıldığında bir yandan “Cenab-ı ALLAH ilmi isteyene, mülkü istediğine veriyor.” diyerek şükretmekte, bir yandan da “Bu fakire, bu zavallıya, köylü çocuğuna böyle bir yük yüklenemez. Bu yük benim omuzlarıma ağırdır” diyerek, aklı devre dışı bırakan çelişki içerisinde ALLAH'tan şikâyetçi olmaktadır. Şunu da belirtelim ki yüce ALLAH Bakara suresi 286. Ayetinde  “ALLAH hiç kimseye gücünün yeteceğinden başka yük yüklemez”. Buyurmaktadır.

 

Türkiye'de verilere göre Nisan ayında;

 

Açlık sınırı 1.334,00-TL,

 

Yoksulluk sınırı 4.343,00-TL dir.

 

Sayın bakan ben fakirleştim derken bu verilerden haberdar mıdır? Kendi açıklamasında ben fakirleştim diyen bir kişinin, asgari ücreti 1.400,00-TL yapacağız diyen Milliyetçi Hareket Partisi'ni eleştirmesi abesle iştigaldir.

 

Sayın bakan Türkiye’yi her alanda ağlama duvarına çevirdiğiniz artık yeter. Bu işi beceremiyorsunuz.

 

Mazallah bir 4 yıl daha göreve gelirseniz açlık sınırının altına düşersiniz.

 

Size tavsiyem; girmekten şikayetçi olduğunuz siyaseti bir an önce bırakın.

 

Yoksa vatandaşı bitirdiğiniz gibi,

 

Siyaset yapacağım derken aç kalacaksın haberin olsun.”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.