Özür Dileyip, Tövbe Etmeli

Özür Dileyip, Tövbe Etmeli

Saadet Partisi Denizli İl başkanı Ahmet Eryılmaz, AK Parti YK üyesi Cemile Taşdemir’in sosyal medyadan attığı tweete yanıt olarak bir açıklama yaptı.

A+A-

Eryılmaz, yapmış olduğu açıklamasında Saadet Partisi olarak ülkede kutuplaşma ve kamplaşmaya yönelik söylemlerden mümkün olduğu kadar uzak durmaya çalıştıklarını ama  bu ifadenin yarım asırdır milletin manen ve madden kalkınması için en büyük hizmetleri yapan Milli Görüşün tek temsilcisi Saadet Partisine ve ona oy veren yüzbinlerce seçmene yönelik yapılan çirkin ve haddini aşan bir söz olduğunu, hakaret, iftira ve hezeyan olduğunu belirtti.

Tövbe Etsin

Bu kişinin, imanın ne olduğunu, küfrün ne olduğunu, iman sahiplerini küfür ile itham etmenin ne olduğunu iyice öğrenmesi gerektiğini belirten Eryılmaz, Saadet Partililerden özür ve helallik dilemesini, Allah'a tövbe etmesini ve bunu da basın yolu ile halka duyurmasını beklediklerini ayrıca da bu konu ile alakalı suç duyurusunda bulunacaklarını sözlerine ekledi.

Ne Olmuştu?

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemile Taşdemir, sosyal medyadan yapmış olduğu skandal paylaşım ile büyük bir tepki toplamıştı.

 

Taşdemir, sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir paylaşımda muhalefet partilerini hedef almış ve CHP'lilere akılsız, İYİ Partililere ülküsüz, Saadet Partililere imansız, HDP'lilere ise vatansız demişti. Paylaşım ile alakalı büyük tepki toplayan Taşdemir, tepkilerin artması ile sosyal medyadaki skandal paylaşımını kaldırmıştı. İşte o skandal paylaşım:


 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.