Pamukkale 2 Saat Ücretsiz

Pamukkale 2 Saat Ücretsiz

Turizm haftası etkinlikleri kapsamında vatandaşlara müthiş bir haber geldi... Pamukkale 2 saat ücretsiz... İşte Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ( DENTUROD) önerisi ve detaylar...

A+A-

Denizli Turistik Otelciler ve İşletmeciler Derneği ( DENTUROD) önerisi, Denizli Valiliği İl Kültür Turizm Müdürlüğü nün, Kültür ve Turizm Bakanlığı Döner Sermaye İşletmeler Merkez Müdürlüğü Strateji Geliştirme ve Gelirler Müdürlüğünün talebiyle Pamukkale ören Yeri Denizli Valiliğinin himayesinde, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, 17 Nisan 2018 Salı günü saat 16.00 ile 18.00 saatleri arasında Pamukkale ören yerine iştirak edecek olan tüm vatandaşların Pamukkale ören yerine ücretsiz girmesi uygun görülmüştür.

       Konuyla ilgili açıklamada bulunan DENTUROD başkanı Gazi Murat ŞEN, uzun süredir vatandaşlarımızı Pamukkale ile ücretsiz giriş sağlayarak buluşturmayı hedefliyorduk. Bu hedefimize şu an bir gün belli saatler içinde ücretsiz Pamukkale Ören yerine giriş sağlayarak ulaşmış olduk, ama asıl hedefimiz Kültürel ve doğal varlıklarımızın gelecek nesillere eksiksiz şekilde aktarılması ve tanıtılması için en az ayda bir Pazar günü ören yerlerini ücretsiz hale getirebilmektir dedi.

     Sözlerine 17 Nisan 2018 Salı günü 16,00 dan itibaren tüm vatandaşlarımızı Pamukkale ye bekliyoruz, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli ikramlar ve gösterilerinde sunulacağı bu program kapsamında vatandaşlarımızın yoğun olarak katılımlarının daha sonraki Pamukkale ile ilgili  ücretsiz giriş taleplerimizi karşılanabilmesi için de önemli olduğunu belirten ŞEN, 17 Nisan Salı günü 16,00 ile 18,00 arasında Pamukkale ören yerine giriş yapan vatandaşlarımızın geç saatlere kadar Pamukkale’nin keyfini çıkarabileceğini ve burada çektikleri resimleri instagram, facebook, twitter da #termaliyigelir  etiketiyle paylaşan vatandaşlarımız arasında en güzel resimleri çeken paylaşımları yapan vatandaşlarımıza TERMAL İYİ GELİR projesi kapsamında 1 gün ücretsiz Pamukkale de konaklama sunacaklarını söyledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.