Pamukkale Ak Parti'de Yeni Atamalar Yapıldı

Pamukkale Ak Parti'de Yeni Atamalar Yapıldı

24 Haziran istifalarından sonra Pamukkale Belediye Meclisi’nde yeni görevlendirmeler gerçekleştirildi.

A+A-

Pamukkale Belediye Meclisi AK Parti Grubu’nda, milletvekiline aday adayı olmak için yapılan istifalardan sonra yeni görevlendirmeler gerçekleştirildi.

 

Pamukkale Belediye Meclisi AK Parti Grubu’nda milletvekili aday adayı olan Haluk Değirmenci ile Aysun Tonel Karaaslan’ın yerlerine yedek üye olan Mehmet Ali Çelik ile Kemal Dağ, meclis üyeliğine getirildi.

 

Haluk Değirmenci, mecliste AK Parti Grup Başkanvekili olarak görevliydi. AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Alpaslan Albay’ı AK Parti’nin Grup Başkanvekili görevine getirildi.

 

NÖBET DEĞİŞİMİ

AK Parti Pamukkale İlçe Başkanı Uğur Gökbel, Haluk Değirmenci ve Aysun Tonel Karaaslan’ın başka bir alanda hizmet vermek amacıyla yeni bir yola çıktıklarını ifade ederek, kendilerine bugüne kadar yaptıkları hizmetler için teşekkür ettiğini ve başarılar dilediğini, yeni meclis üyesi arkadaşlar Mehmet Ali Çelik ile Kemal Dağ’a da görevlerinin hayırlı uğurlu olmasını dilediğini, Meclis üyesi kardeşi Alpaslan Albay’a da Grup Başkanvekilliği görevini tevdi ettiklerini, kendisinin de faydalı hizmetlere imza atacağına inancının sonsuz olduğunu, bunun bir nöbet değişimi olduğunu, bu makamların, halka hizmet vesilesi olduğunu ve yeni görevlendirmelerin hayırlar getirmesini temenni ettiğini sözlerine ekledi.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.