Pamukkale Belediye Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Pamukkale Belediye Ailesi İftarda Bir Araya Geldi

Pamukkale Belediyesi çalışanları “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması” adıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi.  

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, 2 yıl aradan sonra yeniden Ramazan sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “Rabbim birlik ve beraberliğimizi bozmasın. Bu büyük aile Pamukkale’de yaşayan vatandaşların mutluluğu için el ele vererek çalışmaya devam edecek” dedi.

Pamukkale Belediyesi’nde görev yapan personeller 2 yıl aradan sonra düzenlenen “Pamukkale Belediyesi Aile Buluşması” adıyla düzenlenen geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2 yıl aradan sonra yapılabilen iftar yemeğine Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki ve eşi Dr. Nur Örki ev sahipliği yaparken, iftar yemeğine Pamukkale Belediye Meclisi üyeleri, birim müdürleri ve tüm birimlerde çalışan personeller aileleriyle birlikte katıldı. Başkan Örki ve eşi Dr. Nur Örki, personellerin masalarına kadar giderek hayırlı Ramazanlar dileklerini iletti. Tasavvuf müziği ile renklenen iftar yemeğinin duasını da Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki yaptı.

“RABBİM NAZARLARDAN SAKLASIN”

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, yaptığı konuşmaya tüm katılımcılara hayırlı Ramazanlar dileyerek başladı. “Bu güzel Ramazan sofrasında belediyemizin her kademesinde çalışan arkadaşlarımızla birlikte, başkan yardımcılarımız, meclis üyelerimiz ve müdürlerimiz ile kıymetli anne, baba, eş ve çocuklardan oluşan büyük Pamukkale Belediyesi ailesi toplandı” diyen Başkan Örki, “Sokağı süpüren arkadaşımız da burada, müdürümüz de burada, şefimiz de burada, amirimiz de burada. İşçimiz de burada, babamız annemiz evlatlarımız hatta torunlarımız da burada. Birbirini seven, birbiriyle vatan için, bayrak için Pamukkale’de yaşayan vatandaşımızın huzuru için el ele, kol kola vermiş her kim varsa o sevenler büyük bir sevdalı ordusuyla bugün birlikte yan yana. Yüce rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin, kem gözlerden nazarlardan saklasın. Onca zorluğa Pamukkale Belediyesi olarak el birliğiyle göğüs gerdik. Şimdi inşallah yeni ve daha güzel günlere doğru yelken açma vakti geldi. Daha geçen sene bir araya gelelim diyorduk, küçük bir çekirdek ailenin bile bir araya gelmesine engeller çıkıyordu. Şimdi böyle büyük bir aile olarak bir araya gelebiliyoruz. Kıymetini bilmek, yüce rabbime bol bol şükürler etmek lazım. İnşallah sağlık sıhhat içerisinde nice güzel günlerde kavuşmak dileğiyle, ramazan ayınız kutlu ve mübarek olsun” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.