Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan Kadir Gecesi Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur’dan Kadir Gecesi Mesajı

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

A+A-

Başkan Ertemur, “Mübarek Ramazan ayımızın son günlerinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’miz ile buluştuk. Bu kutlu gece mübarek olsun” dedi.

Kadir Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Sevgi ve barış hakim olduğu bir dünya” temennisinde bulunarak, tüm halkın Kadir Gecesi’nin kutladı.

Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, “Bu Ramazan ayı ülkemiz için tarihi öneme sahip günleri içinde barındırdı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak en demokratik hakkımız olan seçme seçilme hakkımızı milletçe kullandık. Halkımızın oylarıyla Pamukkale’mize baharı getirdik. Ne güzeldir ki, göreve başladığımız ilk günlerde Kadir Gecesi ve ardından Ramazan Bayramı’nda halkımızla iç içe olacağız. Tutulan oruçlar, yapılan ibadetler, edilen yardımlarla çok güzel bir maneviyat ikliminin içindeyiz. Ramazan ayı, Kadir Gecesi ile zirveye ulaşmakta ve bayram sevinci ile birlikteliğimize güç katmaktadır. Bu güzel ve özel gecenin, tüm dünyaya ve insanlığa barış, sevgi getirmesini diliyor, güzel ülkemizde de gerilimin yerini huzurun, çatışmanın yerini barışın ve anlayışın, kardeşliğin aldığı günler temenni ediyorum. Emeğin karşılığını bulduğu ve zenginlikten herkesin payına düşeni aldığı bir Pamukkale hayaliyle çıktığımız yolda, tüm halkımızın Kadir Gecesi’ni kutluyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.