Pamukkale Belediye Meclisi'nde Seyir Tepesi Görüşüldü

Pamukkale Belediye Meclisi'nde Seyir Tepesi Görüşüldü

Denizli'de Pamukkale Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısının ilk oturumu dün belediyenin toplantı salonunda gerçekleştirildi.

A+A-

Toplantıda CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri yapımına başlanan ve devam eden Seyir Tepesi projesi ile ilgili olumsuzlukların araştırılması için komisyon kurulmasını talep eden bir önerge sundu.

Teklife olumlu yaklaşan Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Bu konuda sadece belediye meclis üyeleri değil, tüm vatandaşların bilgisi olması gerektiğini düşünüyorum. Bu makul bir teklif. Ama bu önergenizi kabul etmeden önce pazartesi günü son meclis toplantısından sonra bütün meclis üyelerimizle birlikte Seyir Tepesi’ne giderek, teknik adamlarımızdan bilgi aldıktan sonra değerlendirelim. Eğer fikriniz hala değişmemiş olursa, komisyonu kuralım” dedi. Ziyaret fikrini olumlu karşılayan CHP ve İYİ Partili meclis üyeleri, önergeyi geri çekti.

KÜLTÜR MERKEZLERİ 

Gerçekleştirilen meclis toplantısında Aktepe ve Bağbaşı Kültür Merkezleri hakkındada CHP ve İyi Parti grubu tarafından önerge verildi. Verilen önergede inşaat firmasının işi bıraktığı alt taşeronların mağdur edildiği iddiası yer aldı. Bu iddianın araştırılmasına yönelik Pamukkale Belediye Meclisinde bir komisyon kurulması ve gündeme alınması için verilen önerge 20'ye 16 oy farkıyla kabul edilmedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.