Pamukkale Belediyesi 2500 Öğrenciyi Sevindirecek

Pamukkale Belediyesi 2500 Öğrenciyi Sevindirecek

Pamukkale Belediyesi “Mutlu İnsanların Kenti, Pamukkale” sloganından hareketle, eğitim alanında ki desteklerini bu yıl da sürdürüyor.

A+A-

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, geçtiğimiz Ağustos Ayı Belediye Meclisi’nde alınan karara göre 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2 bin 500 öğrenciye sağlanacak eğitim yardımı başvurularının 28 Ağustos tarihi itibariyle başladığını bildirdi.

Pamukkale Belediyesi olarak bu yıl 2019-2020 eğitim öğretim yılında 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacaklarını söyleyen Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, “Çocuklarımız geleceğimizin mihenk taşları. Onların eğitimleri bu noktada çok önemli. Çocuklarımıza verdiğimiz eğitim ne kadar kaliteli olursa, ülkemizin geleceğine dair o kadar emin adımlarla yürümüş oluruz” dedi.

“ADALETLİ BİR DAĞILIMI SAĞLAYACAĞIZ”

Pamukkale Belediye Meclisi’nin Ağustos ayı oturumunun ilk toplantısında alınan karara göre Pamukkale Belediyesi 2019-2020 eğitim öğretim yılında toplam 2 bin 500 öğrenciye eğitim yardımı yapacak. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, eğitim yardımlarının bin 500 ortaokul öğrencisine, bin lise öğrencisine 8 ay boyunca devam edeceğini belirterek, “Geçtiğimiz meclis toplantımızda aldığımız karardan sonra başvuruları ivedilikle başlatmak için çalışmalarımızı hızlandırdık. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan ortaokul ve lisede eğitimini sürdüren evlatlarımıza 8 ay boyunca eğitim yardımı yapacağız. Ortaokul öğrencilerimize aylık 75 TL, lise öğrencilerimize aylık 100 TL destek sağlayacağız. Başvuruları almaya başladık. Burada bizim için en önemli nokta, ailelerimizin gerçekten ihtiyaç sahibi olmasıyla birlikte çocuğumuzun başarı durumu. Ekonomik durumlarına, engel durumuna, şehit ve gazi yakını durumlarına bakacağımız başvurularda, belirlenen standartlar doğrultusunda adaletli bir dağılım sağlayacağımıza halkımızın hiçbir şüphesi olmasın. Pamukkale Belediyesi olarak, önümüzdeki süreçlerde daha da önemli, farklı projelerle eğitime desteğimizi sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN ALINACAK

Pamukkale Belediyesi’nin eğitim yardımı başvuruları 28 Ağustos 2019 Çarşamba günü itibariyle başladı. Başvurular, www.pamukkale.bel.tr internet sitesi üzerinden 20 Eylül 2019 Cuma gününe kadar alınacak. Pamukkale Belediyesi’nin internet sitesinde bulunan Eğitim Yardımı Başvuruları ile ilgili görsele tıklayarak, başvuru şartları, başvuru için gerekli evrak hakkında detaylı bilgiye ulaşılıyor ve gerekli bilgi girildikten sonra başvuru yapılabiliyor. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.