Pamukkale Belediyesi 50 Araçla Mücadeleye Hazır

Pamukkale Belediyesi 50 Araçla Mücadeleye Hazır

Pamukkale Belediyesi, beklenen kar yağışı öncesinde karla mücadele için tüm hazırlıklarını tamamladı.

A+A-

Mücadele kapsamında 50 karla mücadele aracı ve 250 dolayında personel 68 mahallenin tamamı için mücadeleye hazır şekilde bekletiliyor.

Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Başkan Yardımcıları Selim Arkan, Fahrettin Göksu, Veli Demir, Türkay Gözlükaya ve Abdullah Sevinçli ve ilgili daire müdürleriyle birlikte karla mücadele ekiplerinin başında incele yaptı. Başkan Gürlesin, burada, personellerin ne yapacağı ve iş makinelerinin karla mücadelede daha etkin şekilde kullanılması için talimat verdi.  

Olası kar yağışı öncesinde mücadelede için tüm hazırlıkların yapıldığını kaydeden Başkan Gürlesin, şöyle dedi:

‘Meteorolojiden aldığımız bilgiler doğrultusunda bugün başlayacak kar yağışını bekliyoruz. Kar yağışı öncesinde mücadele için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Başta başkan yardımcısı arkadaşlarım olmak üzere Fen İşleri, Park Bahçeler, Temizlik İşleri müdürlüklerimiz olsun ve arkamızdaki karla mücadele ekiplerimizle hazırlıklarımız tamamlandı. Daha önce yağan karda eksikliklerimizi görme fırsatımız oldu. Şimdi ise önlemimizi alarak daha da hazırlıklıyız. Şuan alınan bilgiler doğrultusunda karın yağmasını bekliyoruz. Önceki kar yağışında yüzde 95 dolayında başarı kaydettik. Şimdi ise yüzde 100 başarı kaydetmek istiyoruz. Bunun için tüm ekibimizle göreve hazır bekliyoruz. Burada yaklaşık 50’nin üzerinde araç parkımız var. B planımızda ise yoğun kar yağışı olması durumunda özel sektörden de kiralama yoluna giderek bunun çok daha üzerine çıkabiliriz. 9 farklı ekip kurduk. Bu ekipler 68 mahallemizin tamamına dağılmış vaziyettedir.

Hangi ekibin hangi mahallede sorumlu olduğu, ekip başının kim olduğu buna bağlı olan personel ve iş makineleri hangileri hepsini tespit ettik. Buna ek olarak tuzlama ekibimizde görev başında hazır bekliyor. Hastane, sağlık ocakları, ibadethaneleri, okulları ve pazaryerlerini kontrol altında tutuyoruz. Yoğun kar yağışı olduğunda kaldırımları temizleyip olumsuzlukları anında önleyebiliriz. Daha önce rastlanılmayan şekilde karla mücadele metodu uygulayacağız. Aldığımız bilgiye göre Uzunpınar-Güzelpınar hattında 10 cm kar var. Geceden ekiplerimizi orada hazır tuttuk ve anında mücadeleye başladık. Bütün mahallelerimizde ekiplerimiz görevinin başındadır. Kar bir nimettir berekettir. Su kaynaklarımız için son drece önemlidir. Yeter ki kar yağsın, biz külfetine katlanmaya hazırız. Bu hazırlığın onur ve gururunu yaşıyoruz.’

-BELEDİYE 24 SAAT GÖREV BAŞINDA OLACAK-

Başkan Gürlesin, belediyenin 24 saat boyunca görev başında olacağını ifade ederek, ‘24 saat boyunca çalışacak olan 2 tane telefonumuz var. 212 80 59 ve 213 76 67 no’lu telefonlardan bize anında ulaşabilirler. 24 saat telefon başında 2 arkadaşımız görev yapacak. Bu işin başında kendim de olacağım. Sabaha kadar işimizin başında olacağız. Buna ilaveten öğleden sonra 444 9 220 no’lu telefon da hizmet vermeye başlayacak. Vatandaşlarımız lütfen bu numaralardan bize ulaşsınlar. Görevlendirme yapıldı. Aksayan yönümüz olabilir düşüncesiyle acil müdahale ekibi kurduk. Sıkıntı olan yere anında müdahale edeceğiz. Herşeyimizle hazır şekilde kar yağışını bekliyoruz’ dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.